Zmiana Cen

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika NiewidzialnyKreator, 28 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Odnośnie tego ogłoszenia https://board-pl.darkorbit.com//threads/zmiany-cen-w-dziale-platnosci.106065/#post-900858

Tekst pisany moim zdaniem "trudnym językiem", ponieważ jeśli posadziłby mnie ktoś 2-3 lata temu przed monitorem i kazał to zinterpretować to musiałbym to przeczytać z 10 razy, a dopiero mógłbym wydusić z Siebie 2-3 zdania na ten temat, ale i tak nic nie wyciągnął.

Moje pytania brzmią:

1) Cena waluty ( uridium ) miała zostać podniesiona tylko i wyłącznie? [ Duży + ]
    2) Dlaczego informacja idzie z przeprosinami jak to zwykle bywa na forum
    3) Mamy rozumieć, że premium/rabaty wrócą do poprzedniego stanu... ( Za 2-3 lata? )
    4) Podwyżki o średnio 33% to no błąd, a gracz wie o tym kilka dni przed zarządem??? Jaja jak berety. To teraz zamiast 8 miesięcy rabatu, kupimy aż... 6. + premium droższe + podwajacz + uridium = Większe wpływy do kasy BP.
    5) Proszę, a raczej nalegam tutaj o wypowiedź na ten temat kogoś z zarządu. Wiem, że jest to przez was czytane, bądź ktoś wam o tym powiedział, dlatego prosiłbym o wyjaśnienie mojego niezadowolenia.

Co do zakupu gra bez premium i rabatu jest strasznie irytująca, bo nie możemy używać kamyka we wrotach / szalonych / pvp, a co do rabatu to składanie wrót jest nieopłacalne przez co walka o ranking staje się bezsensowna.

Andromeda5 i -=KAPRALOS=- lubią to.
  2. TUROK

TUROK User

Cena premki(rocznej) - powaliło ich, za sms pewnie cena taka sama jak była. Uczciwość ? niech dadzą premkę na 1 miesiąc w dziale płatności sms-em za 7zł. Uri ? tego i tak prawie nikt nie kupował. Szczyt chamstwa z ich strony.

~~Angello~~~ i Andromeda5 lubią to.
  3. Bez premium niema gry a teraz to nawet tego nikt nie chce kupić I JESZCZE TO BEZCZELNE zaoszczędź gdy zwiększyli ceny o 30 %

Andromeda5 lubi to.
  4. Andromeda5

Andromeda5 User

Nikt z zarządu Firmy BP nie odpowie na to co piszesz, wiecej nawet się nie dowie o tym co napisałeś.:D
    Twoje niezadowolenie nikogo nie rusza, chyba nie długo grasz w tę grę lub nie czytałeś informacji na różnych Forach co ludzie myślą?
    Zobacz jak ten cały system działa: temat o Premium został już profilaktycznie zamknięty a niewygodne posty pousuwane pod byle jakim pretekstem.
    Otwórz oczy ! W tej grze liczą się tylko pieniądze i jak chcesz mieć na coś wpływ to nie wpłacaj kasy.

Ostatnie edytowanie: 29 września 2016
  5. Kolego nie gram, 2 czy 3 dni w tą grę... Wiem jak działa BP, lecz nie jestem jedyn
    y tym oburzony, dlatego wychodzę z inicjatywą... Bana za to dostać nie mogę, bo regulamin znam, w grze również zachowuję się sportowo... Co do odpowiedzi zarządu tooo o ile dobrze pamiętam kiedyś po "wywołaniu" administracji jedna osoba z zarządu postanowiła odpisać w czym jest problem itd, dlatego liczę na ponowną inicjatywę. Aktualnie jeśli chodzi o te sprawy moderatorzy nie mają władzy, bo zamykanie tematów bez przyczyny, zgody jest nieładne i źle odbierane. Jeśli temat został zamknięty przez TL_Strong to raczej wiedzą o co się temat rozchodził i dostaliśmy informacje na temat podwyżek, lecz nie taką na jaką liczyłem, ponieważ czyste lanie wody i "manipulowanie", że nic się nie stało, wszystko naprawimy... Ale jeśli chodzi o datę w przybliżeniu to nikt nigdy nie piszę. Co do płatności to aktualnie nie mam zamiaru nic kupować, jeśli ktoś też tak pokazuje swoje niezadowolenie w moich oczach zyska, ale jak chcecie to płaćcie, bo to wasze pieniądze i wasze życie. Ostatnie wyjaśnienie co do postów to mam screena jak ono wyglądało, a został usunięty przez nadmiar wulgaryzmów, bądź próby "zastraszenia" co jest łamaniem regulaminu. Pierw post został obarczony cenzurą, lecz potem został usunięty przez autora, bądź administrację. I ja gram 1 raz w tą grę... Przypomnieć wam o dronach po 1000 Euro, kiedy BP zarobiło fortune w ciągu kilku dni?

Przepraszam za tak dużą ilość tekstu, ale za wstawianie memów szybko bym dostał bana :)

Ps. Jestem wdzięczny za każdą wypowiedź, za każdy czas zmarnowany tutaj :)

Chciałbym podkreślić, że polski zarząd Pracuje dla firmy BP, a nie na odwrót dlatego nie mogą robić wszystkiego co za tym idzie w większym procencie muszą być rozliczani ze swojej pracy, a każde niezadowolenie z naszej strony to "problem". Trzeba wyjść po za schemat, aby zobaczyć jak to na prawdę działa :)

Wszystkie posty/tematy ( ważniejsze ) są prze zemnie zbierane, a w razie jakby jakiś wścibski "użytkownik" chciał przy tym majstrować to chętnie napiszę małego ticketa wyżej. Taki już jestem :)

Ostatnie edytowanie: 29 września 2016
  6. xSlavko

xSlavko User

Pieniądze ! Tylko to sie dla nich liczy. Ja odpadam, po tych cenach odechciewa mi się grać ;)

A jak tu bez premki ? :)

7. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

w ogłoszeniu jest typowy bełkot - z całym szacunkiem do autora, ale godny tfu rzecznika naszego rządu :)
    można było normalnie i po ludzku napisać, że nowy właściciel chce zarabiać na grze, bo nie po to ją kupił. zahaczył się dzięki BP na rynku UE, a czy z tej gry będzie czerpał, czy z innych, które dzięki nabyciu BP na rynek UE wprowadzi, to już napewno na to wpływu nie mamy.
    każde, kosztowne zmiany wprowadzały lament społeczności, który z czasem wygasał - tak też będzie i tym razem.
    nie Wy, to kto inny da się złapać na kupno "pierdołki"przydatnej w grze za realne pieniądze. dodatkowo, wielu z Was karmi jeszcze dostawców "wspomagaczy" do gry i narzekacie , że BP nic z tym nie robi. wolicie wydawać na "wspomagacze" do gry, to podnieśli ceny "pierdołek" mających związek z Ich produktem, żeby zrównoważyć ubytki w zakupach :)

8. *112*

*112* User

Nie tylko woda i prąd idą w górę. Widać w grach też to wchodzi już powoli ( HAHAHAHHA).
    Wychodzi na to że zarabiamy więcej ( nie odczuwam i nie widzę tego ) i zaczyna się era starej gry wraz z podwyżkami .
    Ludzi na PL ledwie co na mapach widać to i jeszcze bardziej odstraszają :)

Andromeda5 lubi to.
  9. Adalon

Adalon User

Mi premka się skończyła w czwartek przed podwyżką a w piątek mi cenę podnieśli :/ chciałem kupić sobie standardowo na 6 mies i podwajacz na 8 tyg. ale za tą cenę to poczekam i dopiero na event Halloween sobie miesięczną kupię i 2 podwajacze po tydzień..
    Lubię latać na premce ale przez podniesienie cen BP nie wyciągnie więcej niż zaplanowałem sobie wydać.

BP czy tam firma która BP wykupiła jest nastawiona na zysk - ogłoszenie "wyjaśniające" zmiany cen pokazuje, że widzą oburzenie graczy, jednak brak terminu "naprawienia" zmian to moim zdaniem celowa zwłoka - zobaczą jak wypada bilans - czy mniejsza ilość użytkowników płacących więcej da większy zysk niż więcej użytkowników płacących mniejszą dotychczasową cenę. Po tygodniowych / 2-tygodniowych / miesięcznych / kto ich tam wie ile trwających testach, ktoś usiądzie podliczy słupki i zadecyduje czy ceny zostaną utrzymane czy powrócą do poprzednich wartości.

Koniec końców głos w tej sprawie oddany "portfelem" da najlepszy efekt.

Andromeda5 lubi to.
  10. Alfa.Star

Alfa.Star User

patrzac na cene remium za rok i na ta za smsa jest nieporownywalna niesprawiedliwoscia to ze niektorzy maja taka promocje i nie odczuja podwyzki a inni straca komfort gry. mi premka skonczyla sie wczoraj w poludnie i zrobie chyba jak kolega wyzyej - wykupie tylko na miesiac na czas eventu albo i nie jesi odpowiednio duzo urki na kamyki odloze

11. Zamiast ściągać nowych graczy na serwery akcjami reklamowymi i promocyjnymi podnoszą koszta dla obecnych bo KASA MUSI SIĘ ZGADZAC !!! Spada liczba graczy spadły wpływy ot prawa rynku hahhahaha BP nie zmieni sie nigdy dobrze ze wpadam tylko na ta grę surki wrzucic bo grac to juz sie naprawdę nie chce gwozdziem do trumny DO była "aktualizacja hangaru" teraz juz tylko ziemie posypali :p:p

*112* i Andromeda5 lubią to.
  12. TUROK

TUROK User

Raczej usunięcie JPA.

*112* lubi to.
  13. Andromeda5

Andromeda5 User

W 100% zgadzam się z Tobą, od lat taki sposób myslenia u nich pokutuje i doprowadzili już grę do sytuacji w której mapy świecą pustkami. Dziwi mnie iż nie ma jednego mądrego który by wkońcu zauwazył, że jest to równia pochyła. No chyba, że chcą zrobić grę niszową (elitarną) dla kilkuset graczy gdzie abonament miesieczny bedzie wynosił 500 Euro.:D

*112* lubi to.
  14. mahado2009

mahado2009 User

Nie no, chyba AŻ TAK źle nie będzie. Nie mogą przestrzelić bo odejdą gracze którzy skłonni są zapłacić i gra przestanie na siebie zarabiać

15. -F-16-2011

-F-16-2011 User

popatrzcie sobie jak ludzie kupują bonusy " premium " w innych krajach ostatnio sie dowiedzialem ze np w angli placa mniej za np rabat na tydzien niz jak u nas to jak to tak ? A co do podniesionych cen to byla tylko kwestia czasu bo chcac nie chcac polskie servery padaja tak wiec na czyms musza sobie to odbic

16. Alfa.Star

Alfa.Star User

ja tam premki nie zamierzam kupowac chyba ze sir trafi ta za sms. kupic 6 razy premke na miesiac a jedna na 6 miesiecy to tak niewielka oszczdnosc ze. az smieszna. tak samo rabat czy podwajacz 6% taniej no wow nic tylko brac

17. reksiox112

reksiox112 User

Hehe :) Wszyscy będą się bić o tą zniżkę.

18. Ja to zaraz przelew na 2 lata zrobię, bo rabacik spadnie do 2% jak w supermarketach. PROMOCJA 2% ludzie kupujta, tani ni będzie.

19. LavaAldar1

LavaAldar1 User

Wiadomo czy ceny tych premek/rabatów/podwajaczy wrócą do wcześniejszych? Sam się zdziwiłem ,dzisiaj miałem kupić rabat na 2 miesiące lecz jak to widziałem to złapałem się za głowę. A chwilę później zobaczyłem srebrny pakiet premium (kiedyś 75zł teraz 120zł) to zastanowiłem się ,co ja robie na tej grze. To jest szczyt chamstwa i bezczelności. Ja jako uczciwy gracz bez możliwości wysłania sms na premke (7zł na miesiąc) mam im dawać co pół roku 120zł ?? To powoli robi się śmieszne ,ja się pytam: Po co w ogóle grzebią w płatnościach ???

20. Alfa.Star

Alfa.Star User

gdyby czlowiek mial placic ale i mogl wymagc to byloby do przelkniecia ale jak sie jest zdanym na czyjas łaske to nie ma szans

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.