Blad Zmiana designu i zarażenie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika LaserFire3, 23 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LaserFire3

LaserFire3 User

Hej!

Kiedy będąc zarażonym zmieniłem design w bazie moje hp i prędkość wróciły do normy, a pozostałe cechy zarażonego (zaliczanie misji, glut, bonus do dmg) zostały.

2. Witam.

Bo sama zmiana designu nic nie da. Jeżeli jesteś zarażony to albo ktoś Cię musi "wyleczyć" albo musisz zostać zniszczony. A tak, dopóki pokazuje czas, będziesz zarażony.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

3. wydaje mi się że chodzi o to, gracz został zarażony spadło hp, oslona, prędkosć zmienił design wszystko wróciło do normy poza efektem graficznym.

4. LaserFire3

LaserFire3 User

Misje dla zarażonych mogłem oddać do centrali

5. Mar86Lca

Mar86Lca User

Po zmianie design'u i powrocie do to poprzedniego status zarazonego zostal ale zniknely efekty negatywne natomiast bonus do dmg zostal

6. I jeszcze narzeka? :rolleyes: Może ja źle zrozumiałam i jakiś błąd wystąpił na jego korzyść. Ale napisał że był zarażony i zmienił design, a wizualizacja i dmg zostały.

A teraz jeszcze zapytam.... czy owy problem nadal występuje?

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

7. Mar86Lca

Mar86Lca User

no wiesz punkt widzenia zalezy od... itd. Dla mnie z perspektywy gracza to nie problem bo sobie zmienie dresiki i bd miec bonus do dmg tylko musze pamietac o podtrzymaniu infekcji dla bp to juz problem do sprzedaz spada bo bonusik za free :D

8. na takich cwaniaków stosuję leczenie i ponowne zatrucie żeby nie uciekli :)

9. Mar86Lca

Mar86Lca User

jakby ktos tu chcial cwaniakowac i wykozystywac bledy to by sie nieodzywal :)

kris0211. i LaserFire3 lubią to.
  10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.