zmiana jezyka

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika majkiski13, 23 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. majkiski13

majkiski13 User

da sie to zapisac, zeby po wylogowaniu sie i popnownym zalogowaniu sie (bo przeciez musialem, bo surowcow nie oglem wyslac, bo niby ladownia pelna) miec caly czas jezyk polski? a nie jezyk na niemiecki zmienia sie,

2. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,

Nie piszemy postów w dziale FAQ, więc przenoszę.

Co do pytania - sprawdź czy w linku przed zalogowaniem na pewno znajduje się rozszerzenie .pl. w innym wypadku gra automatycznie zmienia język. Sprawdź też czy czasem na stronie logowania w lewym górnym rogu nie widnieje język inny niż polski.

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

3. majkiski13

majkiski13 User

loguje sie z klienta

4. =Aspazja=

=Aspazja= User

nie musisz się całkiem wylogować z mapy ,żeby wysłać surowce. Wystarczy ,jeśli zmienisz 2-3 razy konfigurację i otworzysz np. Misje w Centrum Dowodzenia, a na stronie startowej (bez wylogowania z mapy) klikniesz kilka różnych zakładek,np GG,potem Sklep i np. Klan,po czym wróć do SkyLabu i wyślij surki.

5. majkiski13

majkiski13 User

zazwyczaj tak robie, klikne hangar, cos jeszcze, wracam i gra, a dzis wyjatkowo wylogowalem sie za 3-4 razem, no i kumulacja, bo nie dosc ze blad w przesylaniem surki to jeszcze ze zmiana jezyka.
    a ze gram na 2 serwerach no to czesciej od bledu z surka mam blad z jezykiem

6. CM_Zero

Sprawdź formatowanie lokalne w komputerze - prawy przycisk myszy na godzinę (na pasku zadań w windows) -> ustawienia daty i godziny -> data, czas i formatowanie. Sprawdź czy tam masz język polski. Jeśli nie, to musisz przestawić.

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

7. tam mam polski, poczekam do aktualizacji kolejnej, bo nie uwierze ze tylko mi tak sie zmiania, bo w systemowych ustawieniach takze nigdzie nie mam niemieckiego

8. a przy okazji idzie jakis polaczyc konta na forum, albo 1 wylaczyc?, bo zalezy na ktory serwer sie zaloguje z tego mam konto, a domyslnie 1 konto na forum nie wiem jak przypisac do 2 serwerow

9. CM_Zero

Nie ma takiej możliwości z prostego względu - każdy serwer ma osobne forum. Innymi słowy będąc na forum polskiego serwera nie widzisz postów z globalnego etc. Dlatego trzeba mieć 2 różne konta.

Co do języka gry - nie korzystam z clienta, więc nie bardzo się orientuję jak to działa ale mogę sprawdzić. Chociaż mój komputer zaczął ostatnio sam z siebie ustawiać język japoński w różnych aplikacjach które zawsze były po ang, więc może coś jest na rzeczy? ;)

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

10. tylko szkoda, ze mimio grania na "int" wciaz mnie przerzuca na to nieszczesne polskie forum ;/
    bo jak z polskiego serwera loguje sie, to ok - polskie forum to rozumiem
    ale z int na polskie forum, no dlaczego :(

a to ze grajac tam nie widze czatu to juz w ogole gwozdz do tej kosmicznej trumny :)

11. CM_Zero

No cóż... Na szczęście możesz zapisać zakładkę na angielskie i polskie forum osobno i tylko 1 kliknięciem rozwiązywać sprawę w najgorszym wypadku ;)

Co do czatu to musisz pisać do pomocy technicznej, tutaj nie jestem w stanie pomóc. Powodzenia!

Z poważaniem,
    MOD_ZERO