zmiana nazwy gracza

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika INCOMPLETE_IDI[OT], 18 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zmieniłam nazwę a wchodzić do gry nadal mogę tylko przez starą. Jak to zmienić?

2. OgorAS

OgorAS User

Nie da się

3. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

heh za twój nick, to ja dwa razy bana wyłapałem na 30 dni, jak do cb na czacie pisałem. tylko wtedy nie miałeś nawiasów.
    system potraktował to jako obelgę. może lataj z tym nickiem dalej - on odzwierciedla twoją duszę w grze, szkoda to zmieniać :)

4. gigamen

gigamen User

Możesz zmienić nazwę gracza wyświetlaną na mapie, ale nie możesz zmienić loginu, czyli właśnie tej pierwszej nazwy, przez którą się logujesz.

Ghost_User i kris0211. lubią to.
  5. -gustaf-

-gustaf- User

Moze mu wlasnie o to chodzilo zeby do niego nie pisac :)

6. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

mhihih - za pierwszym razem napisałem w oryginale - nie odezwał się, ale za to system w postaci adm wywalił bana na 30 dni z automatu :)
    za drugim razem, najpierw wywołałem nick, pisząc "gościu o nicku ..." - cisza. no to walnąłem zapytanie po polskiemu pisząc "gościu o nicku niekompletny ..." - i bum, system adm od razu się aktywował na kolejne 30 dni :)
    mało tego, jak na forum zadałem pytanie, jak mam się zwrócić na czacie do gracza o nicku "incomplete ..." - bum ban czasowy na forum z regułką, że nie obrażamy graczy i punkty na klatę :)
    dałem se na spokój, niech fruwa taki niekompletny :)

7. gigamen

gigamen User

Może to właśnie nick do takiego trollowania?:rolleyes:

8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

kiedyś nick z mapy gry służył rownież jako login do Naszego konta. Teraz można zmienić tylko nick, który pojawia się na mapie gry. Login pozostaje taki jak przy rejestracji konta. Nie ma możliwości zmiany loginu teraz. Natomiast nick możemy zmieniać co 48h po ostatniej zmianie.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

9. A czy Ban za zwrot do gracza który posiada taki nick nie powinien być banowany? Ew gracz o takim nicku (prze który inny gracz zwracający się do niego dostaje bana) powinien dostać przymus zmiany nicku?

10. ViperΔ

ViperΔ User

Pisałeś do supportu? Powinni odbanować

11. -gustaf-

-gustaf- User

Kiedys mialem podobna sytuacje gdzie w nicku gracza byl zawarty skrot nazvwy niedozwolonego srodka chemicznego.Juz nie pamietam ale byla to chyba jakas uzywka dla cpunow.Lataja takie mongoly po mapach ktorzy moze nie potrafia grac i wymyslaja sobie idiotyczne nicki co chyba ich to bawi :):):)

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2018
  12. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

to były czasy, że za byle pierdołę na czacie albo forum przypinali bana. ja nie jestem typem don.kichota,
    niech tam mają satysfakcję i punkciki aktywności czato/modo/adminowskie - mnie to wisi, dynda i powiewa na małym, średnim i wielkim zefirku :)

a niechaj sobie troluje życie od porannej kawy, aby innym szkód nie czynił.
    mnie to wisi, dynda i powiewa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lutego 2018
  13. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Ostrzegam. Nie piszemy posta pod postem. Prosze używać opcji "Edytuj".

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

14. D.A.R.E.K

Trzeba było napisać od końca. - Brzmi podobnie, a dodatkowo masz śmiecha bo sugeruje pewnego zielonego koleżkę z pewnej bajki.

15. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

byś chłopu poradził jak być kompletnym ..., a nie tu straszysz :)
    miałem wrażenie, że edytowałem, a wyszło jak wyszło :)
    nadal do gościa na czacie nie napiszecie, chyba że zależy wam na autobanie, to doskonała metoda na odpoczynek :)

16. Tak poczytałam Wasze wpisy i poważnie rozważę przywrócenie dotychczasowego nicku. :)

kris0211. i D.A.R.E.K lubią to.
  17. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.