Zmiana serwera

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika szebest, 17 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szebest

szebest User

Chciałem zapytać czy istnieje mozliwość przeniesienia konta na inny serwer>? Jeśli tak, to proszę o jakieś info jak to zrobić.

pancerniaczek lubi to.
  2. Raczej nie ma szans na to . inaczej serwery PL. były by puste

3. szebest

szebest User

Kurczę zalezy mi na tym, bo na Pl same lagi, boty i bugi, mogę zrobić przelew dla pracownika bp, który umozliwi mi zmiane serwera.

4. NIE mozna jedynie odnowa nowe konto na innym serwerze inaczej sam dawno bym stad zwiał

pancerniaczek lubi to.
  5. kube

kube User

no właśnie na zagranicznych serverach nie ma tego problemu można grać normalnie

6. jedyna opcja jak mozesz przeniesc konto to zaczac na nowo gre na wybranym serwerze

7. szebest

szebest User

Srednio mnie satysfakcjonują te odpowiedzi, moze jakbym zapłacił ich progamiście z 500, to przeniosl by mi konto na inny server? Dla takich gosci, to pewnie 5min pracy.

8. kube

kube User

nie opłaca sie zmieniać serwera za duże koszty

9. na ktorym serwerze nie ma botow, najmniej kont jest?

bug pointprowadzi gdzies statystyki?

10. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,

Niestety nie ma takiej możliwości. Dodatkowo taki temat był poruszany o >>TUTAJ<< i od tego czasu sytuacja nie uległa zmianie, więc temat zamykam.

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.