Zmiana statku

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika WcaleNieJestemSłaby, 5 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, obecnie latam sobie Leonkiem, mam 12 lvl, 8 flaxów, 0 irysów, 10 LF-3, od luja generatorów napędów najwyższego poziomu, dwa najlepsze generatory osłon oraz 6 czerwonych. Zastanawiam się nad zmianą Leonka na Vege, myslicie, że to jest dobry pomysł i czy poradziłbym sobie tą vegą ( z takim samym wyposażeniem, jak na Leonie ) na 2 gali?

2. GrzybuLN

GrzybuLN User

Jeśli chcesz lecieć na drugą galę to musisz zmienić statek bo leonek na pewno sobie tam nie poradzi. A jeśli chodzi o Vegę to musisz robić misje na łatwiejsze alieny i liczyć, że lepsi pomogą Ci z trudniejszymi.

3. Jasne, dzięki za odp. :).

4. TimyFQL

TimyFQL User

Wylot na II gale z takim wyposażeniem to samobójstwo. Dobij do 15-20 lf3, 10bo2 i full speed na I gali leonkiem, dopiero wtedy kup golca i rusz na II. Będziesz ubijany co sekundę, nie polecam

5. To powiedz mi jeszcze przyjacielu, czy dobrym planem byłoby codzienne latanie na bitewne w moim przypadku 4-2 i zbieranie tam codziennie po 10tys uri. na te lasery i generatory, czy może masz jakis lepszy plan?

6. Emru

Emru User

Przy podwajaczu z petem jesteś w stanie wyciągnąć 10k na godzinę (bez profilu i protokołów na zwiększenie zawartości). Potrzebne jest tylko samozaparcie :p

7. TimyFQL

TimyFQL User

Na peta to chyba za wcześnie :) Ja bym polecał alienki jednak - dochodzą kredki i poważka. Bo na bitki to już trzeba i vegi, i dobrego speeda. Ale prawda - bitki dobra rzecz. Ja nie mam tyle zaparcia, żeby tam latać. Nawet bez podwajacza i peta zarobisz więcej niż na alienach, ale stoisz z rozwojem reszty. Decyzja należy do ciebie

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.