zmiana w bosterkach

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [[[cichy]]], 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

jestem za -- przeciw

1. za

17 głos(ów)
    100,0%
  2. przeciw

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. moja propozycja
    czas aktywnych bosterków powinien być pokazany na mapie
    najprościej w zakładce ekstrasy szukanie w sklepie jest niewygodne
    a będzie jeszcze gorzej po aktualizacji klienta

a moze ktos ma jakieś sugestie proszę się nie krępować MOD napewno nie pokrzyczy:D

a moze pokrzyczy

Ale za nie łączenie postów może krzyczeć :rolleyes: Posty łączymy, ostrzegam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 stycznia 2016
  2. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Bardzo dobry pomysl, ikonka boosterka i obok czas :)

3. now2late

now2late User

Pomysł jak najbardziej do wprowadzenia, w końcu ten czas "działania" bosterka i tak jest wpisany w system, gdyż inaczej "boster" "nie wiedziałby" kiedy "się skończyć" :)
    Więc tak jak masz tam ikonkę, najedziesz i pisze np:
    SREG-B01 ,SREG-B02
    to by pisało np:
    SREG-B01 (19:58),SREG-B02 (19:57)
    itd.. czy z sekundami..? ja uważam, że minuty byłyby potrzebne *(w przypadku bostera godzinnego z npc :) ) natomiast sekundy, no nie koniecznie :) ja bym był zadowolony z takiego projektu:
    (xm,yd,hh:mm) gdzie:
    X = ilość miesięcy, *(- dziwcie się, ale są ludzie co bostery np. na pd/poważkę mają na kilka miechów w przód wykupione...)
    y = ilość dni,
    hh - godziny *(jak już się domyśleć idzie...)
    mm - minuty *(to już zbyt oczywiste, ale tak w ramach pewności i dociągnięcia pomysłu napisałem.)

Pozdrawiam :)

4. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Moim zdaniem wystarcza te miesiace i dni na dluzszy okres czasu, a np jak zostanie 1 dzien do konca boosterow zeby pojawilo sie 24h i za kazdym najechaniem myszy x h y min :)

5. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.