Zmiana w misjach

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika warrriat, 5 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. warrriat

warrriat User

Witam mam pomysł odnośnie zmian w misjach. Od pewnego już czasu są próby naprawy zaliczania statków do misji, widać z jakim efektem. Moim rozwiązaniem jest wprowadzenie misji na poszczególne statki(kiedyś dresy), przykładowo zniszczy G-Surgeon 20, zniszcz G-Champion 10, zniszcz G-Sentinel 15 i.t.p. Dodatkowo za wszystkie przyjęte misje dostajemy nagrodę w zależności od stopnia jej wykonania, załóżmy jest sobie misja na 750 goliathów i my mamy ubitych 240 czyli 32% misji więc dostajemy 32% nagrody.

2. Miejmy nadzieje, że BP wyjdzie jakoś z tego problemu :cool: Nowe misje i to na statki? :rolleyes::eek: Mi nie pasuje to za bardzo. Misje na statki takie jakie są mogą być, ponieważ:
    1. Inni gracze robili / robią te misje i głupią było, by przerywać te misje i dostawać X % nagrody. Przecież niektórych rzeczy nie podzielisz na części jak w jednej misji jest havo, itp. przedmioty.
    2. Problem to nie "wybór" tego rodzaju zadań, a raczej znalezienie tych stateczków. Nie każdy lata takimi statkami jak champion, surgeonem, itp. Są to statki nieco mocniejsze i eventowe, więc może być problem dodania ich do zwykłych misji,
    3. Statki to statki. To, że będzie więcej zadań nie zwiększy ilość graczy na poszczególnych serwerach. Będzie coraz trudniej zrobić te misje, bo oprócz małej ilości osób dojdą potężne statki kosmiczne. Lepiej jakby dodali jakieś misje dotyczące zbierania tych surowców specjalnych, "wyrzucenia" amunicji, itp. Żeby granie nie było na zasadzie od eventu do eventu.
    Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. Otóż mam misję na goliaty, po czym ubijam enfocera i nie dostaje punktu. Proszę was kto lata bez dresa (dawniej) teraz ;-;?

4. =Aspazja=

=Aspazja= User

BP , programiści mają problem ze zmianami ,które wprowadzają. Misje na statki,których nie można wykonać,bo designy stały się oddzielnymi,samoistnymi bytami ;-). Spójrzmy tylko na zmianę w tabeli Ranking - wyszczególnione w nim są wszystkie obecne jednostki ,jakie BP do tej pory wprowadziło,nawet oba niedostępne jeszcze najnowsze statki , tj Tartarus i Mimesis.
    Podejrzewam,że albo długo poczekacie na korektę błędu,albo - co bardziej prawdopodobne-możecie zapomnieć o skończeniu tejże misji.

5. warrriat

warrriat User

A propos' każdego statku oddzielnie zastanawia mnie ta jednostka
    G-Admin
    1000

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.