Blad Zmiany we wrotach

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Krzysioo67, 2 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Witam
    Może to jakiś chwilowy błąd ale sa duże zmiany we wrotach a,b,g, przykłady: w alfie na MK potrzebowałem 4 użyć kamyka, Mordony twarde jak te w Becie, tylko 20 protków, w Becie tylko 40 saimonów i potrzebny na nie dwa razy kamyk a nawet w Gammie padają na 1 raz,
    Wszystkich zmian nie zauważyłem, mam tylko nadzieje że jednak to tylko jakiś błąd w grze.

2. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Ok, wszystko jasne, dzięki.

3. Ankalagon

Ankalagon User

A jak inne NPC co do ilości? Urka leci tak samo?

4. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Nie sprawdzałem b.dokładnie ale wygladało to tak że sumarycznie za całość dostałem tyle samo co przed zmianami

5. Zeus_33

Zeus_33 User

jakie błędy w grze :D o czy ty mówisz xd :D to kolejny krok do poprawy grywalności ziooom :D

6. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Jesli Ty tak mówisz to może tak jest. Na swoją obronę powiem że ja nie umiałem znaleźć na forum wyjaśnienia tych zmian stąd moja watpliwość i zapytanie.
    Na chwilę obecną sprawa jak dla mnie jest wyjaśniona więc temat można zamknąć.
    Pozdrawiam

7. mm70_9

mm70_9 User

I jeszcze jedna zmiana, że jak padniesz po lagu we wrotach odradzasz się ponownie we wrotach a nie jak do tej pory w porcie. Przy dobrym układzie szybko można stracić wrota.

8. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam na prośbę autora.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.