Zmniejszony DMG z laserow

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika endorixxen1, 17 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam serdecznie wszystkich użytkowników, przychodze z pytaniem takim gdyż napotkałem problem. Wczoraj zaczełem gre w darkorbit, wbilem juz poziom 8, posiadam tak:
    4x LF3 na 1 poziomie, 3x LF2 i jedna wyrzutnie rakiet (statek Goliath) i problem jest nastepujacy, od poziomu 1-7 bilem na poziomie dmg (1100/1200) i nagle po wbiciu 8 poziomu moj dmg zmniejszyl sie na poziom 300/400+ i moje pytanie jest nastepujace, z jakich przyczyn moj dmg zostal tak tragicznie zmniejszony?
    Sepromu uzywalem jedynie na naped i oslony +rakiety, na lasery jedynie uzywam prometidu okolo(15% dmg wiecej).... wiec czy ktos moglby mi wytlumaczyc w czym lezy problem?
    Misje skonczone, myslalem ze to od misji, ale po skonczeniu dotychczasowych problem dalej nastepuje. Dziekuje bardzo i życzę miłego popoludnia!

2. Sok_PL1

Sok_PL1 User

moze nie wrzuciles laserow na drony, statek, 2ga konfiguracje

3. Lednox1

Lednox1 User

A latałeś przedtem statkiem leonov? na mapach od x-1 do x-4 ma on bonus do DMG, a goliath tego bonusu już nie ma.
    Posprawdzaj czy w obydwu konfiguracjach statku masz powkładane lasery, być może w 1 konfiguracji masz włożone lasery, a w drugiej już nie włożyłeś wszystkich.
    Jak dalej bedzie to samo to pisz smiało :)

4. Dziekuje panowie, nie wrzucilem do 2g konfiguracji niczego hehe :D
    Podziękował :))) az sie usmiechnelem!

-PŁONER- lubi to.
  5. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Pamiętaj aby zawsze sprawdzać obie konfiguracje ;) Leci kłódeczka

Z poważaniem,
    MOD_ZERO