Znikające konfy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ηιgнтмαη•тнє•ℓєgєиd, 16 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zmieniając hangar bezpośrednio na bazie lub robiąc skok statku na inny i wracając na ten główny na którym się lata znikają mi konfiguracje. Pet,lasery dodatki i generatory. Zapisując wcześniej konfiguracje w celu wczytania też nic nie pomaga bo chcąc załadować konfiguracje ładuje mi puste? Co jest

genARX lubi to.
  2. Kiedyś tak było jak sprawdzali konto dzisiaj to po prostu kolejny błąd... większość tak ma

3. genARX

genARX User

kurde też tak mam - zaczyna być męczące czy admini mogą coś zrobić w tym temacie?

4. Zosiaczek

Zosiaczek User

Proponuję uzbroić się w cierpliwość tak na co najmniej na rok czasu i liczyć na cud przy każdym restarcie serwera.

rrr-roger500-rrr lubi to.
  5. Problem niby zgłoszony parę dni temu ale to samo jest cały czas :D PL serwery są zacofane ostro do tyłu . Jesteśmy parę lat zza :D

6. Tutaj się nie zgodzę.Za bardzo wyprzedzamy wszystkich ,nie ogarniają :( .;) cóż...
    Jak w temacie.Moje konfy nie znikają i wszystko jest jak sobie zaplanowałem...(nie gram :p )

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.