Znikające misje codzienne

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika -OMEN-, 2 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -OMEN-

-OMEN- User

Zauważyłem, ze jeśli weźmie się misję codzienną, a potem ją anuluje to znika ona całkowicie. Nie można jej już wziąć ponownie w kontroli misji jak to było do tej pory.

Podobnie jest z misjami codziennymi, w których nie można umrzeć. Do tej pory jak się padło podczas takiej misji to można było ponownie ją podjąć w kontroli misji, teraz znika całkowicie.

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

problem znany

3. 1lolek

1lolek User

problem znany i co dalej

4. Zary-pl

Zary-pl User

Pracują nad nim:D

majkiski13 lubi to.
  5. *ice*.

*ice*. User

lecz bardzo powoli ...

doncik lubi to.
  6. majkiski13

majkiski13 User

nie robią nic, żeby następnego dnia mieć co robic

7. sokół54

sokół54 User

Informatycy zajmujący się tą grą rzadko wykazywali się szybkością i skutecznością, to ja nie wiem czego ty oczekujesz :D Cudu? :D
    Co by nie było, polska ekipa nie przyspieszy działań informatyków. No chyba żeby Chmurka lub Eviana na nich osobiście nakrzyczały- kobiety potrafią wymusić wiele na mężczyznach :cool: :D Gorzej jak informatykiem jest kobieta, bo wtedy to może w drugą stronę zadziałać :D

Żeby nie było- informatycy podlegają jakiemuś kierownictwu, które to powinno ich cisnąć i motywować do pracy. Był taki czas, że pojawiały się pozytywne osoby w centrali. Przykładowo grupa first to fight, w której to testowaliśmy nowe eventy- nawet doszło do przesunięcia startu eventu o kilka dni, żeby wyeliminować zgłoszone błędy.
    Były też testy klienta, co do którego miałem pewne zastrzeżenia. Patrząc z perspektywy czasu- wszystkie te zastrzeżenia zostały uwzględnione w kliencie. Nie wiem na ile to moja zasługa, może zerowa, ale zostało to wdrożone!
    Można? :) Oczywiście, że tak- trzeba tylko chcieć :)

A nasze gadanie, że "oni nic nie robią"- myślicie, że to coś da? :D To jest pytanie retoryczne, nie oczekuję odpowiedzi na nie :)

Pozdrawiam,
    "Sokół" Marcin "Orzeł"​

Legenda lubi to.
  8. majkiski13

majkiski13 User

Pewnie, ze to nic nie da ale pofantazjować mozna, ze ktoregos razu bota na tydzien dorzuca do nagrody 25 dnia zamiast rabatowki :D

9. 1lolek

1lolek User

noo mamy 15.01.2021 informujemy że problem jest znany i wszyscy z BP pracują nad tym

10. skeletica

skeletica User

miejmy nadzieję że do końca roku się wyrobią.26.01.2021 informujemy że problem jest znany i wszyscy z BP pracują nad tym

11. Dalej nikt tego nie naprawił, podejście do problemów tu jest jak u mnie do sprzątania pokoju: do szafy, pod dywan, pod łóżko :D

-dshh14- lubi to.
  12. problem znany?? wy nic nie robicie z tym problemem bo problem jest do dziś z tymi misjami codziennymi wy wolicie wprowadzać pokręcone eventy albo wprowadzać bez sensowne stateczki które są nic nie warte, wy za ten problem to się zabieracie jak sójka za morze. A potem e-maile wysyłacie do innych graczy dlaczego użytkownicy tej gry są nieaktywne, sami powinniście sobie odpowiedzieć na to pytanie bo widząc sytuacje w grze, to nie dziwota że gracze uciekają od tej gry

Ostatnie edytowanie: 1 maja 2021
    -dshh14- lubi to.
  13. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

G†R†A†N†D

Nakładam na Ciebie karę za brak kultury osobistej i double posting. Jeden dodatkowy post usuwam.

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

14. [(KamyK)]

[(KamyK)] User

Minęło pół roku a problem nadal nie rozwiązany...

15. druid

druid User

i niebedzie rozwiazany. oni niemaja na to czasu. teraz to pisanie nic niedaje tylko mozna dostac bana za to ze piszesz i zmuszasz ich do czytania

16. Kociwentyl

Kociwentyl User

błąd może zostać, jak sie bieże misje co nie można zginąć ktoś cie zbije i po misji. a było wznowienie misji i to troche głupie było.