Blad Znikające okienka

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika DiabloK2, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DiabloK2

DiabloK2 User

witam.
    Nie wiem czy juz powstał taki temat, ale mam mocno uciążliwy problem z znikającymi okienkami w grze a są to okienka znajomych, skoku na inny statek, PeT'a itp.

Otóż jak klikam na okienko to od razu znika, a żeby się pojawiło to trzeba dużo razy nacisnąć.
    Jest na to jakiś sposób aby okno pojawiało się po kliknięciu i znikało po ponownym kliknięciu-tak jak to bylo KIEDYŚ bez BŁĘDÓW??

sanduras lubi to.
  2. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Problem został zgłoszony.
    P.S
    Posty powinny być zrozumiałe i czytelne. Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

3. dert3496

dert3496 User

Witaj graczu,
    Mam identyczny problem, baaardzo irytujący. Zauważyłem, ze gdy klikasz np na ten kwadracik aby otworzyć okno z lista znajomych, itp, to nie można zabierać kursora z tego kwadracika. Zawsze gdy kliknę i zabiorę kursor, okienko znika. Ale jak zostawię kursor na kwadraciku, dopóki się nie otworzy, to wszystko jest git.
    Pozdrawiam :)

4. DiabloK2

DiabloK2 User

Przepraszam nie wiedziałem :)

Chyba problem został rozwiązany, jak wspomniał o tym wyżej dert3496 :)
    Rzeczywiście gdy kursor pozostanie na okienku to pojawia się ono poprawnie.
    Nie wiem czy to specjalnie tak zostało zrobione, ale trochę mniej to denerwuje człowieka teraz :rolleyes:

5. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

W takim razie temat zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.