znikający chromin

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika -*13WOJOWNIK*-, 11 lutego 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Uważam się za okradzionego z chrominu przez administratorów gry ponieważ miałem go na zmontowanie co najmniej 2 osłon SG3N-B03 a nie mogłem bo w montowni po mimo wystarczającej ilości surowców nie chciało mi ich zmontować. Za jakiś czas został mi wyzerowany chromin wbrew mojej woli ponieważ uważam że zdobyty surowiec nie powinien być odbierany , poświęciłem jednak jakiś czas na jego zdobycie i chciałem go wykorzystać a nie mogłem z waszej winy - błędy w montowni lub wasze celowe działanie..

2. |Dżordż|

|Dżordż| User

Gorączka Chrominu ma wyraźnie podane daty "od - do" i powiedziane jest że na końcu nie użyty chromin zamienia się na poważanie. Także tu nie ma się co czepiać. A z montownią to wypadałoby wiedzieć kiedy próbowałeś to składać, bo jak po evencie (tj. po 9 lutego) to wiadomo, że się nie da. Jak w trakcie i faktycznie miałeś surowce to co się działo? Klikasz żeby się montowało i nic się nie działo? Wypadałoby uderzać do supportu już w ten dzień żeby mieć jakieś dowody, wtedy może jest ten 1% szansy że by ci pomogli a tak po evencie to na 100% już nic z tym nie zrobią nawet jeśli faktycznie coś ci nie działało.

TL_Eviana. lubi to.