Zniżka na budowę drona (Apis lub Zeus)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ~SPRINT~, 22 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

Pamietam, że kiedyś bywały takie promocje, na jedną godzinę obniżony koszt budowy drona o 25%. Występuje to jeszcze? Jest gdzieś temat w którym są informacje kiedy coś takiego było ostatnio?

2. Z tego co mi wiadomo 25% zniżki na budowę drona występuje w trakcie eventu na Apisa, i nie trwa ona godzinę tylko cały dzień (strzelam że pomyliłeś to z 25% zniżką na ulepszanie przedmiotów).
    Występować występuje niestety jak widać kalendarz nie jest uzupełniany więc nie wiem kiedy ostatnio był event ze zwiększoną szansą na Apisa:p.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

oooo, dzięki za sugestie, już wiem kiedy pilnować, thx!

4. Żeby nie było wątpliwości dodam tylko, że zniżka obejmuje tylko budowę drona Apis, na Zeusa zniżek nie ma.

Po głębszych poszukiwaniach okazuje się, że ostatnia zwiększona szansa na Apisa wystąpiła w niedzielę 6 września (wcześniej event występował średnio co miesiąc i zawsze w niedzielę )

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. Brak aktywności w temacie, kłódka.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.