Znowu coś zepsuliście BP

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *NIKT*, 16 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *NIKT*

*NIKT* User

Ciekawe, że w SO Windows jakoś ta gra jeszcze działa, natomiast w innych SO już nie działa wogóle.
    Jakoś tak kojarzy mi się ten serwis z Zumwaldem - wszystko naj, naj, naj........ tyle, że co wypłynie z portu to za chwilę wysyłają holowniki, aby go przyholowały do najbliższej stoczni remontowej :):):):)

2. Gra jest stale ulepszana, dlatego ubywa graczy:). Za zmarnowanie takiej gry należy się Nobel. :(

Ghost_User i -RΛGΛT-PL- lubią to.
  3. ViperΔ

ViperΔ User

Jeżeli gra jest ulepszana to jak może być gorsza :p

4. kris0211.

kris0211. User

Ano może, mamy tego świetny przykład.

Żeby może wreszcie wrócić do tematu - czy problem ustąpił czy nadal masz tego buga?

5. *NIKT*

*NIKT* User

Czekam, aż w gra zacznie chodzić w Linuxie, bo Windę pożegnałem pół roku temu.
    To nieprawda, iz w tym SO gry nie chodzą - gram w DO bez wracania do Windy - tylko teraz sie coś posypało.
    A może to nie przypadek, że gra od biedy chodzi tylko w tym jednym SO ?
    Jeśli tak, to byłby to równie fatalny krok jak przyłączenie się do pierwszych sankcji przeciwko Rosji - pamiętacie ?
    Bo ja tak !
    I pamiętam jak frekwencja posypała wtedy się na łeb i szyję :)

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności. Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.