Zrobione konto przez stronę "Zadane.pl" i problem z logowaniem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kolo78451289, 9 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam , mam pytanie do osób które robiły swoje konta przez stronę zadane.pl.Oczywiście jeśli ktoś zna odpowiedz na moj problem prosze smialo pisac.Otóz, gdy się loguje, wpisuje login i haslo i klikam "zaloguj" wyświetla mi "połączenie zostało zresetowane" i w adresie mam taki link: http://pl1.darkorbit.zadane.pl/Proj...-Zhr3BNAORevGBsFuxQWn8Sxwy4nGxmyYQo6TQ3dg1H-E . Mam tak od czwartku, czyli od 29.01.2015r. Czyściłem przegladarke, cookies , flash playera przeinstalowałem. Sprawdałem też na innym komputerze czy chodzi. Sprawdzałem na 4 innych przegladarkach: mozilla firefox, opera, Maxthon , Safari.Aktualizowałem przegladarki.Mowiąc krótko robiłęm wszystko aby się zalogować a i tak nie mogę.Pisałem do pomocy technicznej a oni mi odpisali ,że musze sie zglosic do tych z zadane.pl.Napisalem do tych z zadane.pl ale już tydzień czekam na odpowiedz. A konto stoi.Czasami tak się działo że pewnego dnia wzucilo mnie na inny server (pl2) i jak chciałem przejśc na pl1 to znowu mi ten sam blad wyskoczyl więc musiałem zmienić adres z "zadane.pl" na "bigpoint.com" i dopiero wtedy wszedlem.Ajeśli chciałem sie wylogować to musiałem wrócić z powrotem na inny server ( np. pl2, pl3). Dla mnie to jest nie dobre bo jak tylko zapomne przed wylogowaniem sie zmienic servera na inny niz pl1, to juz sie nie zaloguje.Iteraz wlasnie tak zrobiłem, zapomnialem zmienic server i już nie mogę wejść. I teraz nie wiem ile bede musial czekac dopoki sam mi sie server nie zmieni. Bardzo proszę o jakieś rady, albo chociaż jakiś kontakt do no nwm. admina aby mogl mi pomoc. Z gory dziekuje

2. Witam.

Napisz do Pomocy Technicznej o zmianę serwera. A potem pozostaje poczekać na odpowiedź od administracji strony zadane.pl.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

3. A to moge do nich napisać i powiedziec im aby oni sami przezucili mnie na np. pl2??

4. Tak jeśli masz konto na pl2. Tylko opisz dokładnie dlaczego i podkreśl, że w innym razie nie możesz wejść na grę.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

5. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.