Zwerbuj znajomego?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -Postrach.Endurium-, 4 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Gdzie na stronie jest taka opcja? Bo albo jestem ślepy i głupi, albo jej nie ma.
    W bonusie jest bonus z logowania... Nigdzie indziej jej nie widze

2. Zumir

Zumir User

bonus ---> zaproś znajomych

3. No właśnie nie mam tego tam...

4. Goro^^

Goro^^ User

To masz coś nie tak...
    MI pojawia się od razu jak kliknę w "bonus"

5. Emru

Emru User

Napisz do suportu. Ta opcja powinna tam być i to jako pierwsza zakładka (w bonusie).

6. Napisałem. Czekam na odp

7. SλώczγK

SλώczγK User

z ciekawości zapytam jeśli kogoś bym zaprosił bo tam są różne opcje zapraszania do gry jak to wygląda osoba zaproszona widzi kto ją zaprosił np nick , mój profil w grze czy moje ID ? czy jak? :p

8. Postrach sprawa wygląda następująco. Też tak mam. Podobno konta założone nie z oficjalnej strony darkorbit tylko z jakiejś wyspy gier czy innego syfu mają z niewiadomego powodu zablokowaną opcje zapraszania znajomych dla bonusu. Pisałem też do supportu i taką odpowiedź dostałem. Jesteśmy po prostu pokarani niesprawiedliwie :/

9. W istocie. Dzisiaj z rana dostałem takie samo info. Totalna niesprawiedliwość. Dlaczego portal z jakiego zakładałem konto w taki sposób mnie dyskryminuje. Nie mam szans na darmowy miesiąc premium...

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.