Zwiększenie nagród uridium

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Exodus[EIC], 25 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za?

1. Tak

84,2%
  2. Nie

15,8%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. No a jak zaczną cie atakować ci ludzie którzy już zdobyli uri z alienów, to ty nie pobijesz.

2. -V-E-G-A-70, każdy będzie miał taką samą szansę. Raz ktoś nie da bić mi, raz ja temu komuś. :rolleyes: Zresztą nie powiesz mi chyba, że zwiększenie nagród jest złym pomysłem, bo jakaś grupa się dorobi, a inna nie. o_O

3. Keram

Keram User

Zwiększenie nagrody x10 możliwe że byłoby i przesadą. Ale mimo, że zdecydowaną większość tego co mam na koncie wypracowałem na biciu alienów, nie pogniewałbym się gdyby nagrody za nie się zwiększyły.
    Bo mnie osobiście nie bawi bicie po kilka godzin dziennie przez wiele dni alienów, żeby potem kilka godzin pobić statki.
    Bądźmy szczerzy. Kiedyś 100tys uridium to było całkiem sporo. Teraz to raczej niewiele.
    Zwiększenie tych nagród o połowę czy po prostu podwojenie już coś by zmieniło. Zresztą tak jak tu wspomniano, gra polegać ma na pvp a nie na wiecznym gonieniu za latającą po mapach walutą.
    A jeśli już nie zwiększenie nagród za alieny, to zwiększenie ich ilości na mapie. Bo nawet jak człowiek chce pobić te kryśki to czasami dłużej lata i szuka niż bije.
    W innym temacie sugerowałem też zwiększenie ilości waluty za dane kwoty przelewów.

I to tyle ode mnie jako od gracza, który od ponad roku właściwie nie gra :)

4. =Aspazja=

=Aspazja= User

Wystarczy,że zwiększą 5 krotnie ilość NPC na mapach,teraz to taka posucha,że przez godzinę znalazłam z 15 mk,5 dk i 1 bdk.Za mało ich jest,ciężko expić !

5. Jestem za zwiększeniem każdej nagrody. O ile ? o 100% ponieważ 500% czy 1000% to zbyt wiele.

6. Więcej alienów to dobra myśl/bo np.boos krystalion wystepuje jako 1 na mapie //drugiej gali x-7.czemu nie2-3 jak np.4-5?a nagrody te same beda tu chodzi o granie a nie stanie w strefie ochrronej i klikanie na czacie o niczym.moze wymysla innego aliena i więcej bedzie tego nawet na mapkach pvp/tam masz tylko skrzynki .nowe wrota bo jest jeszcze miejsce w galaxy.a nie dzieci wolaja ze za kubika 10tys uri.a moze odrazu milion uri//??dwóch ubijasz i masz na zeusa:/

7. Żeby ubić kubika trzeba mieć wyposażenie, w razie, gdyby jakieś dziecko o tym nie wiedziało. :rolleyes: Zrobienie wyposażenia to nie tylko kwestia posiadania urki, ale też spędzony czas we wrotach, otwieranie skrzynek czy oczekiwanie na event, a na deser kilka razy droższe ulepszenia. Niektórzy robią po 15 kapp i mają herki, inni robią po 70 i im wciąż wiele brakuje. Zależy po co ludzie się logują, niektórym może odpowiada spędzanie gry tylko na biciu alienów, inni po prostu chcą czegoś więcej.

8. Zwiększenie ok, a miałem na myśli 775

9. To klan jak każdy, mają te same problemy co reszta. ;)

10. ErykRZ

ErykRZ User

a ja mam ciekawą propozycje - otóż gdyby nowi gracze otrzymywali powielacz uridium 1000 % na 1 rok ?

11. I do tego może SFE? :D

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

12. może ufe i całe wrota postawione

13. Nowi gracze i tak mają już za dobrze. Sama darmowa naprawa to ogromny plus.

kris0211. i Keram lubią to.
  14. ja bym zwiększył o 12,5% czyli tak wmiare by było, za dk 144 uri, za Kubika 1152 ;)

15. A może i być, ale jaki tego sens? :D Mało wychodzi i tylko więcej zachodu.

16. Może i mało ale to i tak jakas różnica, o 25% też by było sporo

17. No 1/4 to dużo.

18. Złoty

Złoty User

Zwiększenie nagrody dwukritnie w zupełności by wystarczyło
    Pozdrawiam Žłотy«ĢØΞ»Šžēŕyƒ ;)

19. gabisoniaa

gabisoniaa User

Uri powinien być według mnie powiększony w skrzynkach x2, a nie tylko na jednej planszy, gdzie nie mam miejsca na tylu graczy co gra. I raz w tygodniu premiowane skrzynki dla starych i nowych graczy na wszystkich planszach i nie czekać do jakiegoś święta. Trzeba przyciągać nowych graczy, a nie stwarzać problemy co było stare, tak ma zostać. Wszyscy się zmieniamy z dnia na dzień. Wiele było gier naprawdę fajnych przed Darkorbit, ale ich nie ma, a serwery w utrzymaniu kosztują. Wiem coś o tym??? Kiedyś byłem moderatorem gry i nic nie było zmieniane, a grace chcieli. Nie chce straszyć nikogo ale upór tylko pogarsza. Gra jest fajna Darkorbit i można fajne rzeczy w niej ulepszyć. Tylko w sensownym rozsądku problemy rozwiązywać. Gra nie jest dla nas, tylko dla graczy i dzielić się z innymi uwagi, co można ulepszyć, by było fajniejsze i zabawniejsze. Na forum jestem świeżakiem, ale za to mam swoje lata i nie zawsze muszę coś dodać, dodawać, tylko wystarczy się wsłuchać. Więcej od gry nie oczekujemy.

Pozdrawiam moderatorów i graczy.
    gabisonia

20. AREK(=VP=)

AREK(=VP=) User

Jestem za. Powinno być łatwiej zdobyć SFE, ponieważ dopiero wtedy gra nabiera smaku. w tej chwili jest to baardzo długotrwały i nudny proces = co owocuje PUSTKAMI na mapach. Jeżeli nabijanie SFE było znacznie przyspieszone, było by więcej statków gotowych do walki , i więcej zabawy. Starym wyjadaczom się to nie spodoba, ale o ile nie chcą zostać w grze sami to jest to niezbędny krok. Jak dla mnie to nagrody za alieny mogą wzrosnąć i 5 krotnie. Gracz chce spędzić przyjemnie czas, a bicie alienów przez 10 godzin, tylko po to by przez 30 min bić statki jest jak dla mnie głupie. Pozdrawiam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.