Zwiększenie nagród uridium

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Exodus[EIC], 25 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za?

1. Tak

84,2%
  2. Nie

15,8%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. __FIXMIX__

__FIXMIX__ User

Jestem na tak. Po ok. miesiącu zdobyłem Goliatha i lf4 i na tym stanęło - ludzie tak polują na Golce że grać się nie da, a kubika z moim levelem nie da się ubić, nie z powodu niego lecz graczy. Nagroda za niego jest spora w porównaniu z innymi alienkami, więc wszyscy chcą mieć go dla siebie. Sama gra zaczyna mi się nudzić, nie będę czekać 4 lata, żeby sobie graczy poubijać.

2. Mar86Lca

Mar86Lca User

masz inne opcje niz kubik. owszem on daje spoko nagrode ale jak nie mozesz przy nim nic zdzialac to zamiast w kubika polec w ilosc mobkow. mniej daja ale za to tez mozesz w miare zarobic

3. now2late

now2late User

Mnie to tam tylko dziwi, że od samego początku tematu nikt nie wspomniał o wrotach LoW :D było nawet o Cubikach :) *(że byłoby 10 k uri :) ale np. taki LoW, niecałą godzina gry :) i ponad 100 k uri na koncie byłoby 3ch graczy którzy by tam polecieli ;-) *(nie mówiąc już o graczach którzy wykorzystują błędy w LoW i robią go kilka razy na godzinę ubijając głównie - jak nie tylko Century Falcona) :) Pomysł do odrzucenia, nie w tym punkcie tkwi brak zainteresowania grą u innych graczy. Większy problem stanową wg. mnie osoby które po prostu gdy nie mogą grać sami, zostawiają włączone komputery a ich konta "same" zarabiają uri na zbieraniu boxów :) *(bo już rzadziej widziane są automaty kręcące npc :) ) I po takich 2ch, 3ch nockach taki gracz Ci mówi ile to on wrót nie złożył i ile to on uri nie ma ;-) - żałosne... a banów brak ^_^

4. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.