Ogłoszenie Życzenia świąteczne dla leniwego Conana

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ρsчсноρдткд[]™, 25 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Drogi Conanie, oddany graczu, wierny forumowiczu...

Z okazji świąt chciałabym życzyć Ci dużo zdrowia, radości, słodkości i różnych pyszności ! Z tymi pysznościami to dosłownie, ale i w przenośni, żebyś nie pomyślał sobie, że święta kojarzą mi się głównie z jedzeniem (choć tak jest:D). Trafionych prezentów, które swoją wielkością przyćmią choinkę. Spełnienia najskrytszych marzeń, które mam nadzieję nie przewrócą świata do góry nogami (moją fryzurę ciężko się układa:confused:). Gdybyś pogubił się w tych wszystkich marzeniach to jeszcze dodam, że życzę Ci wielkiego bogactwa, bo tego też wypada życzyć osobno. :D
    Nowy rok niech będzie dla Ciebie jeszcze lżejszym od tego, który wielkimi krokami idzie w przeszłość. Dzielnie trwaj w swoich postanowieniach, choć kto wie co Ty tam wymyśliłeś - powodzenia. :cool:

Jeszcze raz wesołych świąt, szczęśliwego nowego roku, ale niech nie zabraknie też szczęścia w tych ostatnich dniach 2015! :)

P.S. Oby urósł Ci brzuch tak jak mi ! :cool:

2. Ja tylko żartowałem ! :D:D

Ale dziękuję. :oops:

A może taki stan, to nie tylko od jedzenia... :rolleyes::D

Ostatnie edytowanie: 25 grudnia 2015
  3. Ale Psychopatką się rozpisałaś :D Conan czuj się zaszczycony, a nie :D

4. Oj tam, nie żartowałeś tak do końca. :D

Ja swój brzusio też tłumaczę dużą budową po tatusiu. :cool:

MOD_SZYBKACOBRA, no z rozpisywania się to ja już chyba jestem znana na forum. :rolleyes:

5. Jetem wręcz zachwycony !

Cicho. :p

Ja nie mam brzusia. :D Tatuś nie jest ze mnie dumny. :D

To ja Tobie życzę, nowej najbardziej wypasionej klawiatury na świecie w takim razie ! :D

6. Ja ogólnie cichutka osoba jestem. :oops:

Ja coś tam mam, baba zawsze coś tam ujrzy do narzekania. :D Ile tego coś tam. o_O

Dlaczego akurat klawiatury? :eek:

7. Do czasu jak mnie ktoś nie wnerwi albo coś mi się nie załączy ? :D

Jak ujrzysz to coś tam z tyłu, to mnie zawołaj. Rozbijemy klapsami. :D

A za pomocą czego piszesz posty ? - Pomidora ? :D

8. Powiem Ci szczerze, że uwierzyłam w siłę spokoju. :D Ale no każdemu się zdarza chęć wyjęcia piły mechanicznej spod poduszki. :D

Haha ale Ty to jesteś agent, Conanie. :D:D:D

No na klawiaturze piszę, ale no źle coś piszę, że akurat nowej mi życzysz? :eek: Czy już nieświadomie wspomniałam na forum, że jej nie lubię? o_O

9. Chyba spod poduchy raczej. Pod poduszką piłka do metalu może się jedynie zmieścić. :D
    Trzeba Ci paliwo z niej spuścić, bo nie wiadomo co może się zdarzyć. :D

Agent Conan - brzmi jak płyn do WC typu Domestos. :confused:

Jest OK i dlatego już na zaś powinnaś mieć nową pod ręką. Wróżę Ci świetlaną przyszłość tutaj. :D

(za moją sprawą, tak na marginesie :p)

10. Jako kolejny fakt z mojego życia przyznam, że ja mam mnóstwo poduszek i lubię spać otoczona nimi, także piła gdzieś tam może się zgubić. :D Już zostaw te paliwo na specjalne okazje, Ty i tak wolisz klapsy, więc ciąć nie będziemy. :cool:

Jak tak to przeczytałam to też mam jakieś skojarzenia, ale nie że zaraz żrące płyny. :eek: Brzmi znajomo, ale nie wiem co mi to mówi. :D

Mam nową od jakiegoś czasu, ale nie mogę się do niej przyzwyczaić. :confused: Sentymentalna jezdem. :oops:
    Chcesz mię wkręcić do jakiejś funkcji na forum? o_O

11. Normalnie jak księżniczka albo królowa jakaś. :rolleyes: Przepraszam, nie wiedziałem z kim mam przyjemność, Wasza Wysokość. :D
    Na Sylwestra na przykład ? :D Teraz to zabrzmiało tak, jakbym je lubił... - ale dostawać. :rolleyes:

Pomogę: agent Tomek. :D Po więcej odsyłam do "wujka gógla".

Jeśli od jakiegoś czasu, to już nie nowa. :p Ale makra to rekompensują ? :D

Dla takich jak my, nie ma tutaj miejsca. :rolleyes:

12. O masz, ujawniłam fakt z poduszkami, a tutaj wydało się wszystko inne. :eek: Choć tak "Wasza Wysokość" to się trochę wstydzę, ja przy Tobie to taki "flax" na tym forum. :oops:
    No mogą być Sylwestra, choć nastawiam się bardziej na bomby. :confused: Te ostatnie wydarzenia z kraju tworzą w człowieku różne obawy. :p Niby mam ciężką rękę, ale cela kiepskiego, jak chcę trafić, więc spokojnie. :D

To nie to. :eek: Może po prostu Agent Conan brzmi sam w sobie kozacko i stąd te odczucia. :D

Niemal nieużywana, ale druga nowa nikomu jeszcze nie zaszkodziła. :p Łee, na tym to ja się nie znam. :oops:

My sobie miejsce zawsze znajdziemy, ale niezależnie od tego gdzie, to zawsze będzie ta sama strona. :rolleyes: O ile wie jaki w tym sens ukryłam. :p

13. Do królowej na Ty kitować, to już jest pewna odwaga. :D Lubię flaksy, bo mogę ich czegoś nauczyć. :D
    To może procę z celownikiem laserowym nabyć powinna ? :rolleyes:

Kozacki Agent Conan - w skrócie KAC. To żeś teraz wymyśliła. :cool: Zmienić imię na tego Tomka już bym wolał, byłoby KAT przynajmniej. :D

Otóż to. ;) Jak to "się nie znam" ? Bany za pushing dostaje, a takich podstaw nie wie ? :p

Coś tam się domyślam. :D:p

P.S. Za co lajka dała ? :oops:

14. W ogóle rola agenta wiąże się z odwagą, więc nikt nie jest zaskoczony. :D Nie każdy flax pozwoli siebie czegoś nauczyć, dlatego ja ich nie lubię. :p
    A jest taka? :eek: Wczoraj bawiłam się takim pistolecikiem na kulki z laserem (nie, nie mój:p), fajna sprawa. :D Ale nie zdecydowałam się sprawdzić czy faktycznie uderzy tam, gdzie świeci laser. :confused:

Czyli KAC pasuje? Ta przypadkowa twórczość to jest to. :cool::D KAT odpada, za dużo się tego przewija, trzeba się wyróżniać. :p

Właśnie ja to bym to kojarzyła z czymś nielegalnym, co pracuje za nas. :p A pushing to jednak ręcznie trzeba sobie wypracować. :cool:

Widzę w Twoim spojrzeniu, że wiesz co i jak. :p

Za te trafne spostrzeżenia. :D:D:D

15. Wiem ! Conan, Agent Jej Królewskiej Mości. :D Szkoda tylko, że na innych serwach popylamy. :confused:
    "Szanuj flaksa swego, bo możesz nie mieć żadnego." :p

No pewnie że jest. Są miecze świetlne, to tym bardziej proce takie. :rolleyes: W pokoju byli sami swoi tylko ? :D

Na ksywe kac to zasługuje mój P.E.T. bardziej. Ostatnio strasznie leniwy się zrobił. Jakby przepity był właśnie. :confused:

Zaraz tam nielegalnym. Póki co makra są na granicy nielegalności. :p Tyle zachodu i trudu, a w nagrodę tylko banan. :confused:

A może mam zeza i tylko tak się wydaje ? :D

Ja mam same trafne spostrzeżenia, a lajki od czasu do czasu tylko dostaję. o_O

16. Czyli teraz już wiem skąd ta moja pewność siebie przy zwiedzaniu forum - mam po swojej stronie super Agenta. :D Próbowałam chwilę na innym serwerzu niż polski, ale jednak jak już się ma swojego koksika, to ciężko coś zdobyć od nowa. :confused:

Miecze to akurat wiem, procy jeszcze nie spotkałam, ale teraz będę zwracała na to uwagę. :p No dokładnie, choć to nie jest jednoznaczne z tym, że "ała" z ich ust jest niemiłym dźwiękiem. :D:D

Może za dużo paliwa? Za dobrze ma i się buntuje, ukrócić mu to i owo. :cool:

Coś tam wiem, niby próbują się tego pozbywać. :rolleyes: Ano widzisz, taki sens bycia uczciwym. Taki były bot chociaż straci "nieswoje". :p

To by wykluczało Twoją skuteczność jako Agenta. :eek:

Bo Twoje spostrzeżenia zazwyczaj są nie na rękę flaxom, a na forum przecież piszą flaxiki. :D

BAJKO i тє¢ниσℓσg lubią to.

17. Plus wrodzony tupet. :p:rolleyes: I trochę ciszej, OK ? - niewiadomo kto to wszystko czyta... :confused:
    Nie na innym, tylko na GE masz grać. :cool:

Taka proca to niszowa broń. Produkowana na zamówienie tylko. :cool:
    Więc musisz je dopaść, gdzie nikt nie widzi. Kiedy nie ma przy nich obrońców w postaci mamy i taty. :D Wtedy całą symfonię usłyszysz. :D

Oddałem go do mechanika. Może jak go puknie tu i tam, to się nastawi jak trzeba. :p

Dadzą radę. Trochę wiary. Przecież to BP. :cool:

Niby dlaczego ? Zez jest bardzo przydatny; widzę za swoimi plecami, bo rozbieżny. :D:p

A jak pisałem żeby zlikwidować kubony, to lajka nie dała... - Znaczy się że flax ? :p:D

Ostatnie edytowanie: 28 grudnia 2015
  18. Odbieram to jako komplement. :p Michaś czyta i jest zazdrosny, a poza nim to chyba jesteśmy tutaj sami. :p

Na PL3 coś tam rozpoczęłam jakiś czas temu, ale czy od razu GE udźwignę? :oops:

Czyżbyś taką posiadał? Sprawiasz wrażenie jakbyś wiedział o niej wszystko. :eek:

Mój też zaczął szaleć, ciągle się blokuje na 12k żywota, w chwilach, w których najmniej bym sobie tego życzyła. :confused:

Tym oto stwierdzeniem zdobyłeś kolejnego lajka z mojej ręki ! :D

Właśnie się zastanawiałam czy tego nie odebrać w tę stronę, ale nie byłam pewna czy wtedy to też będzie zez. :D

To jeden z moich dwóch czułych punktów w tej grze. :confused: Napisałeś to kilka razy w tematach, w których tak walczyłam o sprawiedliwość dla kubikowych potworków i byłam pewna, że Ty mię nienawidzisz po prostu. :(

19. Oczywiście, że to komplement. :p Kto to jest Michaś i czy mam go mieć na oku. - A może od razu zlikwidować ? :cool:

Pewnie nie, ale to już byłaby kolejna rzecz którą mogłabyś się pochwalić w swoim wątku. :D

Swojego czasu miałem w swych rękach pewien katalog... :rolleyes:

Bez takich smaczków DO nie byłoby tą sama grą. ;)

Za trzeciego będzie jakaś dodatkowa nagroda ? :p

W tym względzie też dyskrecja wskazana. :cool: To moja tajna, niezwykła umiejętność. :D

A ten drugi punkt to jaki ? :p A wiesz, że ktoś dał mi za te posty polubienia ? :D

P.S. Coś Ty tutaj robiła o 5:29 ? :eek:

20. No jak to kto, Scofield. :D Na razie miej go na oku, on jest nieobliczalny. :p

Oj wiesz Ty co... Zero wiary w moje możliwości. :confused:

No pięknie, przeglądasz katalogi z bronią, sadysta. :eek:

Coś w tym jest, wiecznie narzekamy, a i tak wiernie tutaj siedzimy. :p

Coś możemy pomyśleć. :p

Czyli wolisz kogoś zaskoczyć w walce, niż zniechęcić do ataku? :D

Podkładanie. :confused: O tym też dużo "płakałam". :D

Mi pokazuje 4:29. :p A forum przeglądałam, najczęściej jestem nocnym graczem. :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.