Ogłoszenie Życzenia świąteczne dla leniwego Conana

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ρsчсноρдткд[]™, 25 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

1. Aaa ten Michał, co w spodnie nakichał. :D I do tego karate miszcz. :eek:

Nie ma się co oszukiwać. U nas nie ma monopolu na kubiki. :p Wszyscy je biją.

Jaki sadysta, jaki sadysta... Miłośnik. :rolleyes:

I weź tu takich zrozum. o_O

Byle dużo i dobre. :p

I jedna i druga taktyka dobra. Ale ja muszę widzieć krew. :D

Faktycznie. Niestety w tym przypadku nie potrafię znaleźć rozwiązania równie dobrego jak w kwestii kubików. :oops:

Więc na starym czasie jedziesz. Zmiana o godzinę do przodu była przecież. ;) Zobaczmy jak ferie się skończą czy dalej takim będzie... :p

2. Był tu chwilę, ale się zmył. :confused: Nie kocha nas już?

Słyszałam, słyszałam. :p Na szczęście u nas tego nie ma, czasami bije jedna osoba, a dziesięć osób robi za obstawę, ale żeby tyle osób miało walczyć o 100 urki to nie. :p

Nawiązując do tego, co skomentuję niżej... miłośnik rozlewu krwi. :D

Nawet nie próbuję, każdy z nas w tym siedzi. :p

Skojarzyłam z jedzeniem znów. Magia świąt trwa. :D

Dla widoku krwi jednak pierwsza, nie bądź już taki skromny, przejrzałam Cię. :cool:

A ja potrafię. - Wyrzucić pushing, nie dzielić nagrody za kubiki poza grupą. :p

To forum na takim czasie jedzie. :confused: Cały czas tak jest, w dzień nie ma kiedy grać. :p

3. Kończyłem pracę. Po godzinach miałem siedzieć ? :rolleyes:

Że jak ? :D

4. Ale ja o Michasiu. :D Był tam gdzies wyżej, ale zniknął sobie sobie. :p

A to. :cool:

5. Był i nic nie zostawił ?? Sylwester był tuż tuż przecież. :cool:

Przy okazji: jak tam po ? :rolleyes::D

Aha. :D

Ostatnie edytowanie: 9 stycznia 2016
    BAJKO lubi to.
  6. BAJKO

BAJKO User

Szepcze:Jestem tutaj nie zwracajcie uwagi... ;0; PS.pozdrawiam psychopatkę :3 Bajko z pl2 :)

7. Żeś temat odgrzebał... :eek:

Raz na rok aktualny. :D

BAJKO lubi to.
  8. BAJKO

BAJKO User

Wszystkiego najlepszego jak miałeś /będziesz miał urodziny... I szczęśliwego nowego a także abyś wbił to najlepsze trofeum na forum Conanie ;)

Aaaa no i przepraszam za wtargnięcie naturalnie ale jestem bardzo ciekawskim flaxem (magazynier flax) wiem wszystko o DO grałem nawet na old engine :) ale nadal jestem flaxem nie pytaj dlaczego ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 stycznia 2017
  9. Dlaczego ? :D

Nadal tak dobrze mi życzysz ? :D:rolleyes:

Niestety, ale wszystko idzie w bicki. :oops::p

Ostatnie edytowanie: 3 stycznia 2017
  10. Również pozdrawiam. ;)
    Zależy na ile się to uskuteczniło przez ten rok. :p

Skoro tylko bicki to w tym roku z podwójnym uderzeniem powinno być. :D Albo i w tamtym roku. :confused:

Kurde, to już rok tego tematu. :eek::D Czas leci jak szalony, a ja nadal młoda i w sumie jeszcze piękniejsza. :eek:XD

BAJKO lubi to.

11. Słabo. :D

Podwójnie ? :eek: Już teraz mi trudno o koszulki w moim rozmiarze. :D Też się pogubiłem. :confused:

Ciekawe jak to się stało, że go nie zamknęli. - Bali się konsekwencji z mojej i Twojej strony ? :D Ano zasuwa wariat jeden. Aczkolwiek mam tak samo jak Ty, także nie ma to dla mnie znaczenia. :p:D

12. Elo Conan xD Wszystkiego najlepszego <3

13. Siema, siema. :D

Dzięki. :D

14. Nawzajem. :)
    Misiaczku, więcej rozkosznych chwila na PL3 <3 :D

15. Technolog kocham Twój głos <3

16. Wszystkiego najlepszego Conan :D Wesołych świąt i w ogóle tam wszystkiego naj

17. Już czas, już czas, pożegnać się... Żartowałam. :D Zanuciłam sobie misia z niebieskiego domu. :cool:

No cóż, święta prawie mijają, prezenty już obadane, najlepsze żarcie zjedzone (dziś na szczęście było już mięsoooo!), to co by tu jeszcze życzyć? Chyba więcej mię by się przydało. :oops::D

Conanku drogi, Ty wiesz jak ja Cię szalenie tak z cały epy cenię! Zdrówka ponad normę, pinindzy wcale nie mniej, spełnionych marzeń jednego po drugim, a co najważniejsze... Co masz dla mię za prezent?! :D:D

18. Oho, chyba ktuś "barszczyku" popił. :p

A tak swoją drogą à propos śpiewania. - Następnym razem złóż mi jakieś głosowe życzenia (do odbioru na YT albo czymś takim :D), bo te już mi się trochę nudzą. :D

Ale jak zwykle dziękuję. :)

Ano przydałoby się Cię więcej, choć chyba nie wszyscy byliby z tego zadowoleni. ;)

Z prezentów to ja jestem słaby, bo straszna kutwa ze mnie. :oops::rolleyes: Ale jeśli już miałbym Ci coś ofiarować, to najlepszym podarkiem byłbym ja sam. :D

19. Nadstaw uszka, bo to tanie jak barszcz!

Że nagrywać się muszę? No to na TS zapraszam. :D

Polecam się z lekką niepewnością, proszę badzio. :oops::p

Nie będą zadowoleni? Kurczę, tak bardzo mię toooo nie boli. :D

Zmieścisz się pod choinką? :eek:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.