Brak podwojenia

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *PABLO**PL**DIABLO*, 19 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam własnie zrobiłem alfe i nie podwoiło mi jej czyżby kolejny błąd czy po zakupie 50% poważki nie podwaja

19.06.2016 - 07:38[​IMG]Przeszedłeś wrota Alfa!
    19.06.2016 - 07:38[​IMG]Otrzymałeś 260000 poważania
    19.06.2016 - 07:38[​IMG]Otrzymałeś 4400000 PD
    19.06.2016 - 07:38[​IMG]Zebrałeś 2 CDD.
    19.06.2016 - 07:38[​IMG]Otrzymałeś kupony na naprawę (2)

2. to samo miałem z hadesem z wykupioną 50%. Dołączam się do pytania a co chodzi z tym :)

3. MOD_JD

MOD_JD User

Najlepszym rozwiązaniem jest napisanie do pomocy technicznej. Podpowiedź jak to poprawnie zrobić znajduje się >TUTAJ<

Pozdrawiam
    MOD_JD

4. Oczywiscie wysałem ale dzisiaj niedziela wiec wiadomo.Jeszcze nie dostałem odpowiedzi a już dostałem ankiete czy jestem zadowolony.Haha smieszni są BIGBŁĄD

Ostatnie edytowanie: 19 czerwca 2016
  5. NIE MA PODWAJACZA WRÓT !!! Sugerujecie sie strona główną ze jest podwajacz a w GG go nie ma proste , otrzymujecie normalna nagrodę z wrót + bosterki .

-gustaf- lubi to.
  6. Jesli jest znizka na energie i info na stronie głównej to oznacza ze ktoś zaspał

Ostatnie edytowanie: 20 czerwca 2016
  7. Niestety sporo ludzi sie nabrało widząc info na stronie głównej plus znaczek zniżki we wrotach a mając wrota na bazie nie musieli wchodzić w GG i dopiero po zakończonych wrotach zauważyli ze coś jest nie tak , Brawo BP jak zwykle zaskoczenie wzięło góre heh

8. Ze nie wspomnie już o 50% powazki

9. 3ciw4

3ciw4 User

jak zawsze muszą coś zepsuć dużo ludzi kupiło 50 to nie działa

10. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

Skończyło się to hadesowanie :eek:
    wracać na krychy! :D

11. -gustaf-

-gustaf- User

Lament , ubolewac trzeba , dzis niedziela a gdzie byliscie jak bylo podwojenie?Lawka , energia a dzis sie skruszyc? Osobiscie tez mysalem ze dzis bedzie ale wiedzialem ze nie ma.Zrobiem sobie kappe dla frajdy i nastepny lf4.Chciwosc nigdy nie poplaca.

12. i jak zwykle dobrze wprowadzają zamieszanie . i tesz sie dałem nabrac.

13. Alfa.Star

Alfa.Star User

slabe to jest nie kazdy moze grac na tygodniu czy w sobote. przychodzi niedziela troche wiecej czasu na zrobienie wrot a oni nagrody zabieraja :/ nie powazni sa i nie konsekwentni

14. Brak słów.

Tak słabego roku w przypadku BP jeszcze nie widziałem. Są coraz lepsi. Szkoda tylko, że w tym negatywnym znaczeniu...

15. Heiken

Heiken User

i co bp odpoisze?? ze to wina gracza
    ja nie mam czatu przez bledy BP napisalem do nich odpisali ze mam nieaktualnego adobe flash playra zebym wyczyscil wtyczke AFP i wyczyscil pamiec podreczna przegladarki i nie pomoglo nic nawet pobralem drugiego adobe flash playera najnowszaw wersje i tez niepomoglo

16. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Sprawdź na innej przeglądarce, może jej nowa wersja nie obsługuje potrzebnych pakietów.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

17. Ciekawa sprawa z tym eventem.

O ile sobie teraz dobrze przypominam, to w piątek i w sobotę było to podwojenie, ale tylko w sobotę była informacja zarówno na głównej jak i w GG.

Czy ktoś z ekipy mógłby się tutaj wypowiedzieć na ten temat ?

Może wiecie coś więcej w tej kwestii. - Myśliciel, liczymy na Ciebie.

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  18. Przyłączam się do sprzeciwu ( tematu ). W piątek zobaczyłem, że jest event, pięknie cacy no to hop 4 zety, a dlaczego 3 jednego dnia? Bo w lobby było napisane "Dzień podwojonych wrót" <-- dzień no to dzień. Na drugi dzień patrzę tak samo, czyli tradycyjnie weekend wrót no to hop kolejna zete, a złożyłem sobie dwie, mówię w niedziele wstane i na spokojnie się zrobi, bo wieczorem lagi miałem.
    Jak się domyślacie rano zety nie zrobiłem ( zrobiłem do ostatniej fali ) i czekam na te podwojone wrota, bo w lobby jasno jest napisane, że EVENT TRWA i powinien być... Niech BP podaje do ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... czas trwania w postaci daty od - do, żeby potem płaczu nie było z naszej strony jak sobie pogrywacie. BUG? nie wydaje mi się, żeby to był bug, bo nigdy tak nie było, że jak trwał event to go nie było.

W skrócie żaliłem się.

19. Jeśli coś jest dawane na główną, to wierzy się że to są oficjalne i pewne informacje.

Nikt nie musiał wchodzić do GG żeby sprawdzać czy to się tam pokrywa. Zwłaszcza że wyklikało się każdego rodzaju wrota podwójnie lub gdy właśnie ktoś kończył któreś zaczęte wczoraj.

20. Alfa.Star

Alfa.Star User

dokladnie po co teraz 50% na powazke jak nagrody normalnie wypadaja i prawie nie ma roznicy? ciekaw jestem czy maja mozliwosc dopisania ewentualnie nagrod ktore dzis tez powinny byc podwojnie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.