Bugi montownia obsydianowe skrzynie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika r.t.-żabol-bolo1984., 4 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Montownie obsydianowe skrzynie i bugowanie

bugowanie amunicji w Montowni na masową skalę

nadal występuje problem i kiedy pojawią sie bany

Nieuczciwi gracze to obecnie jednej z największych problemów

zbieranie obsydianowe skrzynie i czerpanie uridium 10 tys uridium jak sie ma dizajm

Coxownik i Şηเῥἔя lubią to.
  2. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

r.t.-żabol-bolo1984.

2.5. Rozmiary czcionek

Rozmiarem czcionki obowiązującym użytkowników jest domyślny rozmiar “4”. Wybranie większego rozmiaru czcionki utrudnia innym użytkownikom czytanie postu.

Wiem, że powiększenie czcionki miało zwrócić uwagę na występujący problem, ale mimo wszystko proszę nie odbiegać od regulaminu. Problem został przez nas zgłoszony i czekamy na informacje zwrotne od centrali.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

3. Problem został zgłoszony jak bugowanie powazki ( konta sa juz 4 miesiące w topce i doszły kolejne pulki z 24 lvl ) bugowanie energi i wypo ( konta dostają ban za nick by uniknąć bana za bugowanie) Witamy na Serwerze Polska 3 .

4. mm70_9

mm70_9 User

Problem jest masowy... przez ostatnie 3 miesiące spadłem z 248 na 359 miejsce w poważaniu a klepałem wrota itp. bez płatnych bosterów ale zawsze ( przestałem płacić za coś co inni mają gratis) . Nie twierdzę że te 100 graczy zbugowało poważkę a kolejna wyższa ranga podwoiła ilość wymaganych pkt. też daje do myślenia. Poczekamy zobaczymy co BP z tym zrobi.

5. Przez brak stanowczych kroków ze strony BP nie kupuje juz premki rabatu i 50% boster bo po co ? Taka mała forma sprzeciwu wobec obojętności .

6. Latamsom

Latamsom User

Mają nas gdzieś tylko zamykają tematy i by zgłaszać do PT a oni z tym nic nie robią

7. Konta wróciły po banie za bugi zabrali im powazke po kilku dniach znów maja miliardy powazki tickety nic nie daja a top 9 to zasłona dymna C*

8. Latamsom

Latamsom User

Zgadzam się

9. Najlepsze będzie to ze jak PlytaBetonowa i reszta kont dostaną bana za pushing a nie bugowanie i 70% powazki im zostanie , albo jak konta z zeszłego miesiąca ban za nick i tak o to są pulki z 24 lvl a w logach po miesiącu wszystko znika a BP z tym nic nie zrobi przynajmniej na PL3 czas pakować się z tej gry bo maja nas głęboko .

10. Latamsom

Latamsom User

Święte słowa albo zmienić serwer albo się pożegnać bo zniszczyli ten serwer w Maju !

11. Sok_PL1

Sok_PL1 User

prosze o zamkniecie tego tematu bo gracze znowu wylewaja jakies zale na temat mojego klanu. wow przeciez to nie jest tak ze kazdy moze sobie ustawic nick jaki chce

12. jazon161

jazon161 User

oszusci i zlodzieje jestescie uczciwie niczego nie potraficie zrobic a ze to gra czujecie sie bezkarni

13. Zosiaczek

Zosiaczek User

odezwał się uczciwy... .

14. Wow przecież to nie jest tak ze wszystkie te kota są u was w klanie , bugujecie oszukujecie i strugacie niewinnych ale jednego wam gratuluje dzięki wam ten serwer zdechnie szybciej i chyba o to wam chodzi

15. Sok_PL1

Sok_PL1 User

wybacz bo przeciez klanu tez nie mozna podrobic

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.