CM_Rebel

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika CM_Rebel, 19 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Honda szybsza niż wygląda? Trzeba na Hondę dzisiaj uważać :D

2. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Czemuż to>?:p

3. MOD_Moth

MOD_Moth User

Torororo bo to hunda, krzyczy, jęczy, słyszysz z kilometra ale czekasz na nią jak na PKP z opóźnieniem xD

4. MOD_TORO

Nie widzę Hond zbytnio, tylko Mazdy z i Toyoty xD

5. MOD_Moth

MOD_Moth User

A widzisz czyli się rozpadają xD #cykdwójeczka #TypeR

6. MOD_TORO

Po prostu mało popularna marka :D
    Osobiście preferuję Niemieckie marki też szybkie jak Honda :p

7. MOD_MIKUS

Widziałeś jak Honda grał? Z Kolumbią wszedł w 70' w 73' asysta, w meczu z Senegalem w 72' wszedł 78' brama ;)

MOD_TORO lubi to.
  8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

@Q^bann[SK1]

Szanowny Graczu,

Wątki członków ekipy nie są od takich rzeczy. Wszelkie skargi na członków ekipy składamy w dziale skarg na forum albo bezpośrednio do PT. Jeśli nie wiesz jak napisać do PT użyj hiperłącza z Mojej sygnatury albo zapoznaj się z tym tematem.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 czerwca 2018
  9. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

@Q^bann[SK1]
    2.10. Podważanie decyzji członków ekipy/skargi na ekipę
    Ekipa dba o porządek na forum i należy stosować się do jej poleceń. Ignorowanie tych poleceń będzie skutkować nałożeniem punktów karnych.

Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją członka ekipy, to możesz napisać skargę w odpowiednim dziale na forum. Na forach, które nie posiadają działu skarg, zgłoszenie należy kierować bezpośrednio do pomocy technicznej. Zabronione jest omawianie decyzji ekipy w wątkach innych niż do tego przeznaczone.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

10. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Nie rozpadają, to samochody wykonane z materiału ulegającemu biodegradacji :p

11. MOD_TORO

Widziałem, kiedyś nawet czytałem o nim w gazecie :p
    Swoją drogą sporo niespodzianek na tym Mundialu jeśli chodzi o parę drużyn, w jednym meczu go widziałem nie pamiętam z Senegalem czy z Kolumbią, ale świetnie grał:)

12. MOD_MIKUS

Niby już stary, ale doświadczenie i technika robią swoje :D niespodzianka już była 1 dnia, to 5:0 do Rosji np...

MOD_TORO lubi to.
  13. MOD_TORO

Niepodzianka to była jak Niemcy odpadli:eek:

14. MOD_MIKUS

To nie była niespodzianka, 4 z 5 ostatnich mistrzów nie wychodziło z grupy, ale nie z takiej...to było takie podsumowanie tych MŚ

MOD_TORO lubi to.
  15. MOD_TORO

To prawa tytuł mistrza ciąży, ale myślę, że to raczej wewnętrzne problemy w reprezentacji Niemiec dały taki efekt;)

16. MOD_MIKUS

Wewnętrzne problemy i brak powołań dla kilku zawodników, a i jeszcze zakończenie kariery przez Lahm'a np :D

17. No niby i tak :D

18. MOD_TORO

Efekt był widoczny:/

19. CM_Rebel

CM_Rebel User

I się nie podzielą :D

20. MOD_MIKUS

Otóż to, ze Szwecją ledwo wygrali przecież :D