Co z moim seprum >?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Wykidajlo46, 20 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Co jest?? otwieram wyposazenie statku i stwierdzam ze wyparowało ze stanu uszlachetnienia rakiet około 30000 tys seprum??!!To zart?przy zamykaniu gry było

2. Zły dział kolego, ale co do tematu toooooooo są 2 wytłumaczenia:
    a) BP coś naprawia/usuwa zbugowany seprem
    b) Czarna dziura pochłonęła twój seprom

Ps. zmień dział.

3. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Tak jak kolega napisał wyżej, jest kilka możliwości. Dodałbym przypadkowe nałożenie na seprom innego uszlachetniania.

Na forum tego nie sprawdzimy - napisz do pomocy technicznej.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

4. to jaki to ma byc dzial ??. Chociarz to juz nie mam nadziei , odpuszczam

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Dział jest jak najbardziej poprawny- masz problem z grą i co tu więcej mówić :)

To co zrobisz, to już Twoja sprawa, ale na Twoim miejscu próbowałbym dochodzić swojego. Pomoc techniczna nie gryzie, więc nie ma co się bać :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

6. jednak mam problem, najpierw znikło mi około 30tys seprum dzis gdy zaczynalem grę brak na koncie 12000tys uridum , jakis haker mnie nawiedza chyba??

7. sprawdź dokładnie bilans uridium, jeżeli zniknęło to tam powinno być info kiedy i na co zostało przeznaczone

8. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Skoro masz takie podejrzenia, że osoba trzecia ma dostęp do Twojego konta- zmień hasło.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

9. Własnie sprawdzalem inaczej nie wypisywał bym takich bzdur.
    Chcialem zmienic hasło, wyskakuje mi ze ten nik jest zajęty, prosba jak ?, przy zmiane niku myslę ze stracę

10. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Aby zmienić hasło trzeba wejść w Centrum kont, a nie do Profilu Pilota :p Zmiana nicku nie zmieni danych dostępowych do konta.

Zalecam zapoznać się z tym tematem: >>>KLIK<<<

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

11. Dzieki królu ptaków za poradę ! Dziekuje

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.