Dziennik odkrywcy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Mafiak34, 2 czerwca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mafiak34

Mafiak34 User

Witam(y)!
    Kto chce poznać prawie nikomu znane mapy?
    Zapraszam tutaj!

Teleportowałem się do 4-X mapy(obojętnie) i odkryłem na środku tych trzech map portal.Teleportuje on do 1 z 2 wielkich map,mianowicie:4-4,4-5.
    nie ma żadnego NPC,do tej pory wykryłem jedną zieloną skrzynkę,nic więcej jednak zostałem potem zestrzelony przez gracza-marsjanina. Mapa jest wspaniałym miejscem do walki PvP. W Gwiezdnym systemie było inaczej,były własnie te dwie wielkie mapy oraz reszta innych:2-X:2-5,2-6,2-7,2-8. 3-X:3-5,3-6,3-7,3-8. 5-X:5-5,5-6,5-7,5-8*.
    niestety,z 4-4 mogłem się tylko teleportować do 4-1,4-2 lub do 4-3 ponieważ portale prowadzące do 2-5,3-5 oraz 5-5 były od 10 poziomu tymczasem mnie brakuje 1mln PD.
    Wydaję mi się że do ostatnich map czyli 2-8,5-8* oraz 3-8 trza będzie wbić pewnie około 20 lvl wzwyż.
    Jeśli przyjrzeć się bardziej,są to opuszczone mapy,na mapie 4-4 były tylko dwie osoby:Ja i tamten z Marsa. Nie sądzę bym był tam szybciej niż ktokolwiek inny.
    Miejmy jednak nadzieję że admini,moderatorzy,support lub twórcy gry dadzą chociaż kilka NPC ponieważ samotność potrafi dokuczyć ;)

* - nie jestem pewien czy była taka mapa.

2. Witam.

Mapy 4-x czyli 4-1, 4-2, 4-3, 4-4 to mapy bitewne tzw. pvp i służą zwykle do walk między graczami (stąd brak alienów na tychże mapach). Polecam zapoznać się z pełnym systemem gwiezdnym >>KLIK<<. Tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi na temat map, które zdążyłeś odkryć jak również i tych, które są jeszcze przed Tobą po osiągnięciu odpowiedniego levelu.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

3. Mafiak34

Mafiak34 User

wiem wiem,dlatego mówie że doskonałe miejsce do bitew PvP :D
    ````````````````````````````````````````````````
    Wykryto asteroide na tle mapy 1-1!
    Czy to oznacza że "Dominacja" już niedługo?
    To się okaże.

Posty połączyłam. Następnym razem używamy opcji "edytuj".

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 lipca 2014
  4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.