Flash ??

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ß•Ι•Σ•Ð•®•Ø•Ν, 17 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Mam takie pytanie co się stanie z grą po 31 grudnia. Dziś mi Windows zaproponował odinstalowanie wtyczki Flash. I z tego co czytałem to nie będzie to już możliwe do zainstalowania po nowej instalacji system już w roku 20021. Czy nasz wspaniała gra umrze. wiem ze klient tez wymaga Flasha.

z poważnym dylematem hm ....

2. Lednox1

Lednox1 User

klient wymaga flasha? to odinstaluj flasha i sprawdz czy serio wymaga?

3. Ankalagon

Ankalagon User

no u mnie bez flaski klient nie działa.

4. warrriat

warrriat User

Może dlatego, że "klient" to przeglądarka z wbudowanym flashem. A co do dalszego rozwoju to najlepsi specjaliści pracują nad grą oparą na unity.

5. kube

kube User

nie mozna sie zalogować na klienta i to znaczy że jest kiszka a nie flash

6. Lednox1

Lednox1 User

u mnie przyszedł komunikat z flasha ze już nie bedzie wsparcia i czy go odinstalować, wiec odinstalowałem i klient normalnie działa

7. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

po to dali klienta na odrębnej przeglądarce, żeby można było po grudniu dalej oddawać się ulubionemu nałogowi :)

8. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit