lag i strata betty

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Čŷ©ū©ħ™Ω, 15 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam dzis około godziny 8:30 wskoczyłem w bete mając 2 życia na 8 fale, po czym serwer zerwało i oczywiście nie dało sie wejść na mape, znikło 1 życie i ok, myśle na 1 spokojnie sobie zrobie, ale za chwile znikło 2 życie, ja sie pytam kto mi tą bette przywróci !!

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Musisz odczekać 24h i możesz się skontaktować z pomocą techniczą i oni zwrócą Ci wrota jeśli jest tak jak piszesz :) Musisz tylko opisać problem i dobrze by było jakbyś wysłał wycinki z dzienniczka o tym że padłeś.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. DataCzynność
    15.02.2016 - 08:50[​IMG]Statek naprawiony.
    15.02.2016 - 08:45[​IMG]Zostałeś zniszczony przez statek obcych typu "Kristallon".
    15.02.2016 - 08:38[​IMG]Zostałeś zniszczony przez statek obcych typu "Kristallon".
    Zastanawia mnie fakt jak mogło mnie 2x zniszczyć pod rząd jak statek w dzienniku nawet nie jest naprawiony..

Prosze jeszcze o pomoc jak do tej pomocy technicznej napisać ?

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Wszystko masz >tutaj< bardzo dokładnie opisane :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

5. Dzieki śliczne za pomoc, można zamknąć. Pozdrawiam.

6. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.