Blad Nanoposzycie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika LaserFire3, 3 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LaserFire3

LaserFire3 User

Hej

Przed chwilą od niechcenia kliknąłem za 100 we wrota, dostałem między innymi 39.000 nanoposzycia:

Wchodzę na mapkę i zamiast 39.000 widzę 7.273:

Nie oberwałem przez ten czas, cały czas byłem na bazie, NIC się nie stało z moim statkiem, stał w miejscu (wszystko było zrobione przed chwilą, mogę dorobić screeny z zegarkiem od Windowsa).

Dodam, że wczoraj jak kończyłem grę to widziałem w hangarze, że mam -33 tysiące nanoposzycia, ale jak to jest możliwe?

Akurat najmniej zależy mi na tym zbędnym elemencie Galaxy Gates, ale może zgłoszenie błędu uratuje kogoś od straty.

2. MOD_JD

MOD_JD User

Najlepszym rozwiązaniem będzie napisanie ticketa do pomocy technicznej. Podpowiedź jak to poprawnie zrobić znajdziesz >TUTAJ<

Pozdrawiam
    MOD_JD

3. LaserFire3

LaserFire3 User

Zrobione, teraz czekam tylko na odpowiedź. Zobaczymy co to da :)

Ok, błąd zgłoszony, brak rekompensaty, ale mnie mało to obchodzi, przynajmniej więcej się to nie zdarzy (tak sądzę)

Ostatnie edytowanie: 4 stycznia 2016
  4. MOD_JD

MOD_JD User

Nic więcej nie mogę pomóc. Temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.