Punkty poważania

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 123matheo123, 3 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, mam problem odnośnie punktów powazania. Miałem ich około 100k. Stałem z petem na bazie i przywracałem hp. Mój pet nagle zaczął atakować coś niewidzialnego, widzialem tylko niebieską kropkę na mapie. Nagle na górze dostałem powiadomienia iż zdobyłem jakieś doświadczenie i zostały odebrane mi punkty poważania. Do tego stopnia że straciłem ponad 200tyś pkt poważania. Pet był na trybie ochronny poniewaz farmiłem alieny. Mam teraz -92k pkt poważania nie mam nawet szansy tego odrobić bo bez przerwy atakują mnie gracze z mojej firmy. Co mam teraz zrobić? Jest jakaś szansa na wyzerowanie poważania?

2. Ankalagon

Ankalagon User

Zanim zacznie się w cokolwiek grać warto przeczytać instrukcję obsługi lub jak kto woli zasady gry.
    https://board-pl.darkorbit.com/threads/faq-powazanie.642/

3. Dzięki za linka. Rozumiem że jest szansa to zbić z tą misją, ale moim zdaniem nie powinienem wgl tego robić i tracić czasu :). Co innego jakbym faktycznie zabijał pety i statki graczy z mojej firmy. A ja byłem niczego winien. Ktoś po prostu umyślnie mnie strollował i troche szkoda że ja teraz przez niego mam tracić czas :)

4. jazon161

jazon161 User

Przykre to jest ale teraz to nagminne jest wykorzystuja umiejetnosc statku ROZPRASZACZ celowo wychodza z klanu zeby zbijac pk powarzania.

5. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Kolego, skoro za jedno zestrzelenie dostałeś -200k PP to znaczy, że nie jest to pierwszy twój ubity "swojak", więc trochę z tym użalaniem się i pretensjami przesadzasz.

6. Zosiaczek

Zosiaczek User

A na co komu poważanie.Można rozumieć to dwuznacznie powazanie jako szacunek - hmm szacunek do czego ? Lub poważanie w odwrotnym znaczeniu. Opcja 1 totalnie nie pasuje do tej gry więc pozostaje opcja 2 - czyli im mnie tym lepiej :D ( skoro się gra nie można mieć negatywnego stosunku do tej gry )

Ja to widzę tak - niech każdy lata z celownikiem będzie śmiesznie :p i na wzór tego to samo proponuje zrobić z PD ( z uśmiechem do BP ) ewentualnie proponuje zrobić podział PD na to zdobyte przez bota i gracza.

A bić wszystkich - co to za ograniczenia, niech każdy każdego bije bez bzdurnych konsekwencji. Niech to będzie w końcu gra PvP a nie BOTvE

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2020
  7. warrriat

warrriat User

Witam najlepszym sposobem na uniknięcie dostania ujemnych punktów poważania jest niebicie swojej firmy.
    A co do odrabiania to zrób alfę i już masz na plus poważanie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.