Pytania - prośby do moderatorów //dotyczy tylko forum NIE samej GRY//

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aha. O to mi chodziło :D. Dziękuje.

2. Keram

Keram User

Taką mam jedną sprawę. Jaki sens ma zamykanie starych tematów i zamieszczanie w nich informacji o tym?
    Powoduje to wyrzucenie od czasu do czasu 10 starych tematów na sam wierzch, tylko ze względu na zamieszczanie w nich informacji "Temat nieaktywny. Zamykam". Moim zdaniem trochę to zaśmieca forum. Po wejściu w dany dział widzimy najpierw nieaktywne tematy w których nic ciekawego się nie pojawiło.
    Może lepiej byłoby dopisywać do ostatniego posta taką informację?

3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Masz rację, także już poprawiłem swój błąd ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

4. Keram

Keram User

Nie miałem tu na myśli jednego konkretnego Moda. Z tego co widzę to wszyscy tak robicie. I nie wiem jak innych, ale mnie to trochę denerwuje :D

5. Mhm... nie tylko ciebie to denerwuje. Zwłaszcza, że ostatnio mało kto się udziela w moim ulubionym dziale pomysłów, to czasem, gdy widzę 10 tematów zamkniętych przez jednego moderatora (najczęściej tak jest), niż włożenie po prostu tematu do archiwum, robi się denerwujące :oops:. Potem człowieku szukaj swojego tematu lub jakiegoś interesującego, bo zanim się jego dokopiesz to minie tyle czasy, że jakby został temat włożony do archiwum, mógłbyś przeczytać ten temat.

6. Napisałem podanie na moderatora forum i na poczcie WP dostałem odpowiedź
    od Bigpoint Customer Service customercontact@customerservice-bigpoint.com

Właśnie na poczcie znikła mi ta wiadomość (nie ma nigdzie).

Mam coś takiego:
    Uwaga!
    Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
    Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.

Pytanie jest niby proste, czy ta wiadomość doszła? Niby dostałem odpowiedź automatyczną, czyli doszło, ale tej wiadomości nie ma. Interesuje mnie to bardzo, bo mi zależy i nie wiem czy od początku uzupełniać ten formularz, czy czekać na dalsze informacje...

7. Wiadomość doszła. WP wypuszcza takie komunikaty nawet przy pisaniu ticketa, bo piszesz z zewnętrznej strony. Jak odpowiadasz na ticketa z poczty to już komunikatu nie ma.

SZYBKACOBRA lubi to.
  8. Nie wiem co to ma wspólnego z forum no ale ok.:p Otrzymałeś blokadę na konto(prawdopodobnie za pushing). Informacji za co i na jak długo dostałeś tego bana udzieli Ci pomoc techniczna.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

9. Goro^^

Goro^^ User

Jak wiadomo na forum jest zakaz wstawiania nieoficjalnych informacji... prosił bym o założenie/ pozwolenie na założenie takiego samego tematu jak ten:
    http://www.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/unofficial-darkorbit-revealed.43381/
    W którym graczy dzielili by się nieoficjalnymi informacjami na temat gry. Jak widać na forum angielskim jest to dozwolone, to czemu u nas nie?
    Dodam też, ze tam temat funkcjonuje świetnie, wypowiadają się też administratorzy, a także jeszcze ważniejsze osoby jak np. RickDekard

kris0211. lubi to.
  10. Napisz tutaj: https://board-pl.darkorbit.com//thr...aja-zostac-otwarte-na-nowym-forum.2914/page-3
    Ten temat służy do zgłaszania próśb, czy ewentualnie pytań, a nie do do propozycji związanych z tematami na forum. Tam może ktoś z BA, czy TL Cię przeczyta, a tu takiej pewności już nie masz, gdyż moderatorzy głównie rozwiązuje problemy forumowe.

11. Ostatnie edytowanie: 13 października 2015
  12. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

13. slipwar

slipwar User

Chciałbym mieć design ambasador, ale w realu nie mam tego typu ludzi, których mógłbym zachęcić do tej gry i w związku z tym moje pytanie. Czy byłoby to dozwolone, bym zamieścił tu na forum ogłoszenie, że osoby, które by miały kogoś znajomego, kto chciałby zacząć grę od zera, żeby dały mojego linka, a ja przyjmę do klanu i będę kredyty wypłacał na co tam będą potrzebować? Taki anons :p

14. Co prawda nie widzę przeszkód w założeniu tego typu ogłoszenia (o ile obejdzie się bez linków, numerów kontaktowych itp.), jednakże wydaje mi się że takie coś nie wypali.:rolleyes: Gdybym miał zaprosić kolegę do gry to raczej dałbym mu swój link żebym to ja na tym zyskał, a nie inna osoba której nawet nie znam, nie mówiąc już o tym że możesz grać na innym serwerze.:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

slipwar lubi to.
  15. Mam odblokowane wszelkie osiągnięcia, chętnie bym pomógł koledze :)

slipwar lubi to.
  16. slipwar

slipwar User

Wiem, ale może po jakimś czasie/paru latach dorobię się tego designu :p.
    Generalnie pytam się głównie dlatego, żeby nie dostać jakiegoś głupiego bana za pushing ;) ale jak moderator nie widzi w tym nic złego... Dziękuję za odpowiedź :)

ps, THX r3hab :), ogłoszenie napiszę może jutro, teraz muszę wrota robić, puki pety działają i nie pękam :)

17. Jeżeli tak ma wyglądać to niestety na takie coś nie możemy się zgodzić, skoro mowa jest o nowych graczach to mają to być nowi gracze:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

18. Bardziej przyjacielu chodziło o podrzucenie linku kolegom by się z niego rejestrowali. Nie podoba mi się Twój tok rozumowania :D

slipwar lubi to.
  19. To jest myśliciel, on tak ma i nic z tym nie zrobisz. :D