Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. LaserFire3

LaserFire3 User

Wygrałbym Irka, ale nie mogłem sprzedać surki.

2. Relog nie pomaga? Może wyczyść ciasteczka i historię przeglądarki, ewentualnie zmień ustawienia w grze.
    Ps. Zawsze można licytować później. Akurat taniej się może trafić.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. LaserFire3

LaserFire3 User

Nic nie pomogło, zarówno na komputerze, laptopie i telefonie po kliknięciu start widnieje takie coś:

Kliknięcie połącz ponownie wraca do tego samego punktu

$SZARAN$ lubi to.
  4. 1. Sprawdź połączenie internetowe. Jeżeli i tak posiadasz dostęp do internetu to zrestartuj internet/ Wyłącz i ponownie włącz Wi-Fi.
    2. Sprawdź na innych urządzeniach (np. u kolegi) lub zmień przeglądarkę, czy gra nadal działa. Może być, że masz jakieś problemy z przeglądarką, np. słabo działają Ci gry. Więc zawsze możesz spróbować na innej pograć.
    3. Zrestartuj komputer /telefon.
    Jeżeli problem będzie cały czas mimo to istniał to zamieść ticket do supportu.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. LaserFire3

LaserFire3 User

Od jakiegoś czasu gra już działa, dzięki za rady, następnym razem najpierw je zastosuję, a później w razie kolejnych problemów zapytam

6. [kuba2006]

[kuba2006] User

Witam Mam problem (liczę na szybkie wyjaśnienie) odnośnie dronów mam (miłem) full irkiów i na oby dwóch konfiguracjach miałem włożony moduł naprawy dronów ale gdy wszedłem na konto około 10 min. temu z 8 irkiów mam 7 . Chciałbym szybkie wyjaśnienie zaistniałego błędu lub sytuacji , gdyż nie przez moją winę straciłem irkia wartego około 35 ml.

7. MOD_JD

MOD_JD User

Jeśli nie posiadasz konta premium upewnij się że posiadałeś wystarczającą ilość uridium do naprawy drona

8. kurka

kurka User

jak mial naprawe dronow wlozoną to po co mu uri?

9. LaserFire3

LaserFire3 User

Naprawa zużywa urkę/kupony.

10. Uzupełniamy informacje :p >To< Ci pomoże.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

11. [kuba2006]

[kuba2006] User

Tylko jest taki problem że miałem urke miałem naprawę dronów włożoną a dron pękł ( więc chyba z tego wynika że to bład systemy gdyż nic nie wskazywało ze doron mi sie nie naprawi jak mam naprawę ! )

12. Taką sprawą zajmie się support. Poradę jak napisać ticketa masz >tutaj<.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

13. vorilhon

vorilhon User

Witam! Co to może być? Jak na mapie, obojętnie której, wlecę w chmurę (czytaj: duża ilość) alienów np. cubikon + protegity lub walka przy wrotach, o stację, to wtedy działa jakby magnes, który odpycha mnie poza ten obszar. Przy pojedyńczych sztukach lub kilku na raz wszystko ok. Przeglądarka chrome, wszystko wyczyszczone, aktualne. Przez to parę razy mnie ustrzelili, a w kilku wrotach poległem... Proszę o pomoc!

14. MOD_JD

MOD_JD User

Najlepszym rozwiązaniem jest opisanie problemu w tickecie do pomocy technicznej.Podpowiedź jak to poprawnie zrobic znajdziesz >TUTAJ<

Pozdrawiam
    MOD_JD

15. vorilhon

vorilhon User

No tak, napisałem do pomocy, otrzymałem odpowiedź automatyczną typu: ble, ble, ble..., która i tak nie rozwiązuje mojego problemu! Cóż, myślałem, że ktoś mi pomoże, pomyłka, przepraszam...

16. MOD_JD

MOD_JD User

Jak sam zauwazyłeś, dostałes odpowiedź automatyczną, na odpowiedź pracownika supportu musisz troszkę poczekać, ale na pewno ją dostaniesz.

Pozdrawiam
    MOD_JD

17. gabisoniaa

gabisoniaa User

Zbieram skrzyneczki białe na 1-6 i miałem takie zdarzenie, nie pierwszy raz, jak za mną sznur aliantów do mnie bije. Uciekłem im, na tyle że nie mają jak do mnie strzelać. Są w połowie mapy i widzę jak do mnie strzelają i cud od boga mnie zabijają.

18. vorilhon

vorilhon User

Z pomocy nie korzystam, zawsze wszystko było ok, może kiedyś jakaś drobna sprawa, tak że niezbyt znam te procedury...

19. MOD_JD

MOD_JD User

Automatyczna odpowiedź ma na celu poinformowanie że ticket został przyjęty. Jako że jest sobota może wystąpić opóźnienie i odpowiedz dostaniesz dopiero w poniedziałek, jednak zasadniczo odpowiedź dostajesz w ciągu 48 godzin.

Pozdrawiam
    MOD_JD

20. -dshh14-

-dshh14- User

ja mam ten sam problem ale wiem w 100% ze mam powolny internet-- ineczej gram w pracy i w domü gram na jednym laptopie