Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. vorilhon

vorilhon User

u mnie internet 50 MB...

2. W takim wypadku należy lecieć klikając na mapę, nie zaznaczając punkt na mini mapie.
    Kiedy biją alieny to pomoże, gorzej jak tak dzieje się, kiedy uciekasz przed graczem. ;)

3. gabisoniaa

gabisoniaa User

Mam 1 MB, bo to wieś i nie tylko ja korzystam z neta. Jednak ten ruter dzieli na poszczególne narzędzia w domu. Dzięki za podpowiedz ze to jest net. Wystarczy ze zmienię hasło dostępu i Ci co się nie dokładają do neta to wara od mojego. :p;)

4. vorilhon

vorilhon User

No i nikt mi nie odpisał, support ma chyba inne problemy...

5. MOD_JD

MOD_JD User

A sprawdziłeś na poczcie zakładkę "spam"' bo mogło tam przenieśc odpowiedź.

Pozdrawiam
    MOD_JD

6. vorilhon

vorilhon User

Zawsze wszystko sprawdzam, nic nie było...

7. A potwierdzenie ticketa było? Masz wszystko na ten temat >tu<.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

8. vorilhon

vorilhon User

Witam! Co to może być? Jak na mapie, obojętnie której, wlecę w chmurę (czytaj: duża ilość) alienów np. cubikon + protegity lub walka przy wrotach, o stację, to wtedy działa jakby magnes, który odpycha mnie poza ten obszar. Przy pojedyńczych sztukach lub kilku na raz wszystko ok. Przeglądarka chrome, wszystko wyczyszczone, aktualne. Przez to parę razy mnie ustrzelili, a w kilku wrotach poległem... Proszę o pomoc! - Wysłałem ponownie, otrzymałem potwierdzenie w formie ogólnego bla, bla, bla i chyba odpowiedzi się nie doczekam - problem wykracza ponad support....

I tak mi nikt nie pomoże!!!

I nic się nie dzieje, tylko przyszła ankieta na temat pracy supportu. O co w tym wszystkim chodzi - żadnego rozwiązania problemu nie było ze strony supportu...

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 stycznia 2016
  9. MOD_JD

MOD_JD User

>TU> prawdopodobnie znajdziesz odpowiedź dlaczego mogłes nie otrzymać odpowiedzi z supportu.

Pozdrawiam
    MOD_JD

10. Nomad1995

Nomad1995 User

Witam, mam pewien problem z wł trybu 3D. Gdy zaloguje się na mapę i w ustawieniach chcę zmienić z 2D na 3D pokazuje mi się dymek z napisem "Tryb 3D jest niedostępny. Przyczyną może być nieaktualna wersja Flash Player'a, brak obsługi przez kartę graficzną albo wyłączenie przyśpieszacza sprzętowego." Gram na Operze z najnowszą wersją Flash Player'a , problem wyskoczył po formacie komputera (przed formatem wszystko działało). Pomyślnie zainstalowałem wszystkie niezbędne sterowniki, na laptopie który ma gorsze parametry niż mój pc tryb 3D działa poprawnie na tej samej przeglądarce z tą samą wersją Flash Player'a.

Parametry komputera.

Karta grafiki: Nvidia GeForce 9500 GT 1 GB
    Pamięć: 4 GB-Ram DDR-2
    System operacyjny: Windows XP SP3
    Procesor: Intel Pentium D CPU 2.80GHz

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2016
  11. Witam mam problem od wczoraj (na każdej przeglądarce) podczas gry regularnie co 4sek scina sie gra fps 60-30fps nie spadaja ponizej 30fps próbowałem przeinstalowania flash playera czyszczenia ciasteczek histori

Ostatnie edytowanie: 2 lutego 2016
  12. MOD_JD

MOD_JD User

Najlepszym rozwiązaniem będzie skontaktowanie się z pomocą techniczną jeśli nie pomogło przeinstalowanie flash-a i czyszczenie ciasteczek. Podpowiedź jak to poprawnie zrobić jest >TUTAJ<

Pozdrawiam
    MOD_JD

13. Next!

Next! User

Czemu od kilku dni bez przerwy wylogowuje mnie z gry bez powodu? Mam bardzo dobre połączenie z internetem - LTE i nie przerywa go. Tylko non stop wylogowuje mnie. Czyszczenie ciasteczek itd nic nie daje. Proszę o wyjaśnienie.

I jeszcze jedno pytanie. Czemu nie mogę sprawdzić profilu pilota innego gracza? Jeśli próbuję też mnie wylogowuje. Czy to celowe działanie?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 marca 2016
  14. MOD_JD

MOD_JD User

A zmieniałeś jakieś ustawienia w przeglądarce?? Może przeinstalowanie przeglądarki lub zaktualizowanie pomoże. Polecam też sprawdzić inną przeglądarkę. Jeśli nie pomoże to prosze napisać do pomocy technicznej. Podpowiedź jak to poprawnie zrobić znajduje się >TUTAJ<

Pozdrawiam
    MOD_JD

15. *Bimberek*

*Bimberek* User

Problem z logowaniem. Ping 23 wiec problemów nie powinno być. Wszystko wyczyszczone i zaktualizowane. Naciskam start a tam zielony pasek ciągle sobie lata. Znowu serwer nawala? (próbowałem na 4 przeglądarkach)

-=KAPRALOS=- lubi to.
  16. MOD_JD

MOD_JD User

Na PL1 zalogowałem się bez problemów, nie wiem jak jest na innych serwerach. Proponuję napisać do pomocy technicznej z informacjami o zaktualizowaniu , wyczyszczeniu i próbach na kilku przeglądarkach. Podpowiedź jak to poprawnie zrobić znajduje się >TUTAJ<

Pozdrawiam
    MOD_JD

17. i znowu nie idzie się logowac do gry i zamieszac w kociołku.

18. samandro

samandro User

gra się nie chce załadować
    na początku ładuje a potem zamiast mapy tylko czarny ekran ...
    jakby się dało to naprawić ;p

19. Mam ten sam problem po naciśnięciu START, pokazuje się czarny ekran i nic się nie dzieje.... Wszystko profilaktycznie wyczyszczone i przeinstalowane... Będą kolejne powody do darmowych dni premium... ;)

20. samandro

samandro User

graczy coraz mniej serwer działa coraz gorzej to chyba nie tak powinno działać :D albo ja się nie znam :p

-=KAPRALOS=- lubi to.