Opinie Sezon VI

Temat na forum 'Dyskusje na temat gry / Informacje zwrotne' rozpoczęty przez użytkownika TL_Eviana., 31 lipca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Trwający od 1 sierpnia do 24 października sezon 6 oferuje ekscytujące i ekskluzywne nagrody.
    Wykonuj misje i zdobywaj punkty, aby awansować swoją przepustkę. Każdy poziom zapewnia różne nagrody z trzema głównymi ścieżkami nagród. Ścieżka darmowych nagród jest dostępna dla wszystkich, podczas gdy ścieżka złotych nagród i ścieżka dodatkowych złotych nagród mogą zostać odblokowane poprzez zakup przepustki sezonowej za Uridium lub za pośrednictwem naszej sekcji płatności. Gracze, którzy kupili przepustkę sezonową, mogą uzyskać dostęp zarówno do ścieżki darmowych nagród, jak i złotych nagród! Kup dodatkową złotą przepustkę, aby uzyskać dostęp do ścieżki dodatkowych złotych nagród!
    Szósty sezon przepustki sezonowej zawiera zupełnie nowy tytuł, nowy design statku Samurai Citadel Plus, drona i P.E.T.'a, a także ekskluzywny bonus Shogun Citadel

Poradnik: [LINK]

Wasza Ekipa Darkorbit

2. Następny dres to pewnie będzie "Kung Fu Panda "

3. Hoł hoł hoł ... rozwój season pass-a pełną parą
    Darmowy pass
    Płatny pass
    Pass tylko pieniążki
    ... ciekawe jaki będzie kolejny stopień?

Cygan84 lubi to.
  4. Cygan84

Cygan84 User

Ultra Pass za wykup abonamentu na rok :D

5. Samuraj ... shogun ... chyba BP chce się bardzo mocno wpisać w narrację nowego assassyna, tylko tu na szczęście nikt się nie zes*a z powodu ciemnoskórego pilota po transplantacji jajek i lewostronnych szarych komórek :D
    ... byle w następnym sezonie nie inspirowali się starymi warsami alkoholitą, bo nie ujadę

... i niech nić będzie z nimi :eek:

W0DZIREJ, .MówMiDave. oraz Cygan84 lubią to.
  6. -falkom-

-falkom- User

Bay pass

7. przypomina to słynną wypowiedź Gierka z lat 70tych
    drodzy przyjaciele stanęliśmy na skraju przepaści ...... dzięki naszym dobrze zorganizowanym działaniom zrobiliśmy bardzo duży krok naprzód...

8. Wladimir50

Wladimir50 User

Jeszcze fryteczki do tego i tytul "Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana"

9. conorek

conorek User

człowiek już myślał, że jakieś fajne dodatkowe nagrody wpadną, bo umówmy się jak za 400k uri czy tam ~270 z rabatem i premką to te parę modułów i trochę AI szału nie robi, ale jednak bp dalej w formie i jak chcesz dostać nagrodę za swój trud, to zapłąć 80zł. Nic dziwnego, ze ludzie radzą sobie jak mogą skoro nagrody takie marne

10. Sugestie na temat sezonu szóstego - nowo dodane misje są totalnie z czapy:
    - siedź 5 godzin na X-BL ... ho ho ale fajne - szczególnie jeśli jedna część graczy nie ma wymaganego levelu żeby tam wlecieć, druga ma komplet promków, a trzecia woli tłuc wrota, które potrzebne są również do battle passa ... a nie każdy ma dobę 26-cio godzinną, żeby tylko latać w DO
    - dzienna - zniszcz impulsy i attendy - patrz punkt wyżej
    - dzienna - ulepsz RAKIETY promerium 0/50 ... no jasne, szczególnie że mam tam permanentną bańkę sepromu ... no ale czego się nie robi z miłości do BP i ich zatrważających 15 punktów do season passa

Poza tym rotowanie misjami, których się nie chce robić to też żenada ... z ciekawości poświęciłem na to wiadro uri i w kółko losuje się - użyj zezwolenie 5 / użyj zezwolenie plus / użyj wysyłkę wrót .... i tak do oporu w kółko to samo

.MówMiDave. i FRANZ75* lubią to.
  11. ANI][

ANI][ User

Jak 5 godzin w ciągu 3 miesięcy to może być dużo, jak problemem może być ubicie kilku impulsów, jak 5k urki to może być dużo żeby zrollować misje. Lubie narzekaczy że gra/meta się zmienia, ale jestem pewien ze jeśli by stała w miejscu to byłby kwik ze nic nie robio :D

12. battlepassy to dziadostwo, nie ma żadnego powodu żeby się przedawniały, to tylko sztuczny limit wymyślony przez twórców żeby powodować lęk i impulsywne decyzje
    praktyka ta jest manipulacyjna a dodanie kolejnego tieru jest w ogóle żałosne

13. Nie ma to jak szerokie horyzonty umysłowe, utwierdzające w przekonaniu - "ja mam wszystko, więc nie widzę problemu". Jako naczelny narzekacz nie widziałbym problemu, gdyby misje z pass-a zrobili jak dzienne z podziałem na progi levelowe tak żeby nawet flax co ma konto od przedwczoraj też mógł brać w tym udział jeśli ma ochotę. Jakoś nie widziałem w sklepie ostrzeżenia przy zakupie season passa - to jest przedmiot ELITARNY przeznaczony tylko dla największych spoceńców, co to sprzedali nerki żeby było na przelewy do ich ukochanej gry. Idąc Twoim tokiem rozumowania, to nie widziałbyś problemu nawet z misją - zalicz cubicon graveyard 1000x - przecież to tylko klikanie w skokówkę ... nie jest trudne więc się nada.
    To nas różni - ja już zapomniałem o tej misji, bo ją zaliczyłem jak tylko wszedł pass, ale staram się myśleć globalnie o wszystkich graczach, Ty tylko o sobie (a metę to możesz mieć w diablo / poe, a nie w klikadełku które od 15 lat jest takie samo + bazuje na RNG modułów).
    Dokładnie - w myśl zasady - po co rozwijać grę jak można rozwijać sklepik

14. Wladimir50

Wladimir50 User

Fajnie jakby zrobili jakies nowe misje dzienne a nie jedno i to samo za przeproszeniem powiem "gówno" od kilku lat tak samo z eventami nic innego nowego nie umią wymyslec tylko syfiaste skórki którymi jaraja sie dziadki tej gry xd

Cygan84 lubi to.
  15. Ale wiesz, że dziadki jarają się tylko dlatego tymi skinami, bo NIE MA NIC INNEGO (co popiera w pełni Twoją tezę)
    Z resztą jaranie się skinami ... piewrwsze 50 lvli passa jest tylko po to by zgarnąć dresy do dronów. No i teraz kluczowe - a kto lata z włączonym widokiem dronów? o_O

W0DZIREJ lubi to.
  16. ANI][

ANI][ User

Nie widzę przeciwwskazań, żeby konta założone dzisiaj robiły sobie battlepassa. Jednak jest to najzwyczajniej w świecie bez sensu, bo nagrody z niego są skierowane bardziej do średnich graczy, którzy już coś mają. W sklepie licencja jest oznaczona jako eventowe/"elitarne". Tak, dobrze określiłeś obecną metę - są to moduły do plusów.

17. hahaha zamiast popracować nad grą bigpoint pracuje nad sciąganiem pieniędzy...
    "Super ekstra licencja" swietnie panowie świetnie następną poproszę "Super ekstra PLUS+" napewno więcej ludzi kupi ;D

i ten design do cytadeli xd wygląda jak jakiś tron do srania.... widzę gra zamienia się w chińskie wyobraźnie już zaczynają działać hahaha masakra

W0DZIREJ lubi to.
  18. Nie no, wszystko git, jeszcze teraz hitac bedzie to zaraz PKP zacznie kursować :D

-dshh14- lubi to.
  19. Jest błąd w naliczaniu czipsów do misji sezonowej , w ubiegłym NOVA weekend zdobyłem 99 a na liczniku dalej 0/200 .
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymano przedmiot: Kyhalon (80)
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Pomyślnie ukończyłeś misję "Obława we wrotach Epsilon"!
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymałeś część Wrót Kronos.
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Przeszedłeś wrota Epsilon.
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymano przedmiot: Amunicja - UCB-100 (20.000)
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymano przedmiot: Bifenon (16)
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymano przedmiot: Diametrion (144)
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymano przedmiot: Regulator wiązki aksjonowej (4)
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymano przedmiot: Kryształ rozdzielenia (12)
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymano przedmiot: Amunicja - UCB-100 (10.000)
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymano przedmiot: Design drona - Design drona Havoc
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymano przedmiot: Czip J.W.N. (99)
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymałeś 10000000 PD
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Otrzymałeś 455880 poważania
    18.08.2024 - 20:27[​IMG]Zebrałeś 20 CDD.

20. Też to zauważyłem, że pomimo zdobycia czipsów zadanie sezonowe pokazuje 0/200 ... ale że wbijam tylko do lvl 50, a już mam 47 to machnąłem na to ręką.