skaylab

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika myshotek4you, 24 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -dshh14-

-dshh14- User

moja pomylka to moja wiedza jest niepelna cos mi sie zdawalo ze jak zaczynalem grac na 6 Niemieckim to mozna bylo ale to tak dawno ze nieprawda sprawdzilem kiedy mozna bylo wysylac z statkü na skylab [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 27 kwietnia 2015
  2. a czemu po wlaczeniu tego mam na tych oskach po srodku czerwony wykrzyknik?

3. Zdaje się (mogę się mylić. Dawno to robiłem) że jest to dla Ciebie informacja o niewystarczającym poziomie energii z modułu słonecznego. Ale to już ktoś z uzytkowników potwierdzi lub zaprzeczy.

4. i wszystko dziala. dzieki chlopaki.. a jeszcze pytanie czy jak zwieksze poziom promerium to bede mogl go przetrzymywac wiecej w skaylabie czy 500 to max?

5. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Za wielkość magazynu w skylabie (nie nie da się tego wywnioskować z nazwy "moduł magazynowy"?:D) czyli max pojemność danego surowca w skylabie odpowiada poziom modułu magazynowego. Poziom kolektorów czy rafinerii ma wpływ na ilość produkowanego surowca :D

Pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

6. troche fejm kto mi odpisal :D dzieki

7. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Skoro wyjaśnione to zamykam ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.