swoi swoich

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika genARX, 26 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genARX

genARX User

co za syf się robi że nawet z własnej rasy (EIC) do mnie strzelają?
    zadałem pytanie na czacie i dowiedziałem się że to wina założonych multi klanów no kurde chamstwo 3 lata temu to nawet bym nie pomyślał że ktoś z mojej rasy może mnie zaatakować a teraz burdel się robi. Zróbcie może 4 rasę wyrzutki dla takich i będzie po problemie

kris0211., pancerniaczek oraz pagielek lubią to.
  2. Polecam zapoznać się z tym :
    DYSKUSJA - Klany mieszane - Co robić?

3. warrriat

warrriat User

Kolego. Po pierwsze jest już założony temat, w którym gracze mogą wyrazić swoją opinię na temat wielofirmowych klanów(https://board-pl.darkorbit.com/threads/dyskusja-klany-mieszane-co-robic.108180/page-29#post-1013118).

Po drugie niestety dożyliśmy czasów gdzie firma nie ma znaczenia. Pozostaje ci albo zmienić podejście w stosunku do klanów mieszanych, albo zostać wiernym tradycjom. Jeśli myślisz o drugiej opcji polecam klan ZW. Są oni wierni starym zasadom jednak członkowie tego klanu dość często łamią regulamin gry i otrzymują za to kary.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.