Blad Vega a dodatki :)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika lumpiag, 21 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lumpiag

lumpiag User

Ave.
    Zakupiłem dziś statek vengeance (kiedyś go już miałem ale to było zanim nakupiłem 10 hal...)
    Wstawiłem go zamiast Nostromo do hali nr 3.
    po wyposażeniu obu kinfiguracji (lasery wyrzutnie generatory Dorny i pet) przyszedł czas na dodatki.
    I tu jest problem nie mogę przedzielić dodatków.
    gdy włączam gre widze w zakładce cpu 2 dodatki: ulepszone cpu skoków i zwykłe cpu skoków.
    po przelogowaniu problem dalej występuje po użyciu w grze też. Pola jak były puste tak są.
    Zdaje sobie sprawę iż sprawa pierwsze co powinna trafić do supportu ale po wysłaniu jakiej kolwiek wiadomości otrzymuje wiadomość zwrotną :

*odpowiedź supportu*

A z tego co wiem nie należe pod Bigpoint tylko Gamehero i tu ot kolejne pytanko mogę się przenieść? wkurzające to jest iż nie mam dostępu do pomocy technicznej.
    Pozdrawiam.

2.19. Korespondencja
    Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 sierpnia 2015
  2. Nie do końca rozumiem na czym polega błąd. Dodatki założone na statek nie wyświetlają się w zakładce CPU na mapie gry, czy może nie możesz włożyć dodatków na statek. Przydałoby się bardziej sprecyzować o co dokładniej chodzi.:rolleyes:
    Gamehero to strona z odnośnika której zakładałeś konto w grze, jest wiele takich stron np. wp.pl, gamehero, bigpoint itd. Bigpoint to firma która jest wydawcą gry DarkOrbit, a jako że jest jej wydawcą sprawuje nad nią nadzór. Dostęp do pomocy technicznej posiada każdy gracz, nie ważne z jakiej strony zakładał konto. Support dając taką odpowiedź chce żebyś zalogował się na konto i stamtąd napisał do nich ticketa dzięki czemu będą wiedzieli o jakie dokładnie konto chodzi (oprócz tego dostaną parę innych, przydatnych w rozwiązywaniu sprawy informacji).

Instrukcja jak napisać do pomocy technicznej z konta w grze znajduje się na początku
    »TEGO« tematu.

Pragnę również przypomnieć o istnieniu Regulaminu forum:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.