Zmiana zapomnianego Maila

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Bronek, 1 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronek

Bronek User

Witam, otóż chciałbym się zapytać czy istnieje taka możliwość by zmienić mail, do którego nie pamiętam hasła i na 10000% sobie nie przypomnę, bo zakładałem te konto w 2010, oraz co trzeba było by zrobić by takowej zmiany dokonać z góry dziękuję za odpowiedź

2. Otóż to kiedyś też miałem taki kłopocik i wysłałem to do Supportu odpowiedź była mniej więcej taka że zmienią naturalnie tylko muszę mieć potwierdzenie od administratora serwisu poczty (czy jakoś tak) że faktycznie nie mam dostępu no i muszę jak najwięcej szczegółów podać na temat konta (głównie przelewy) i to by było na tyle :) :) :) Mam nadzieję że zadowala cię moja odpowiedź :)

3. MOD_JD

MOD_JD User

Najlepszym rozwiązaniem jest napisanie ticketa do supportu. Pomoc jak to poprawnie zrobić znajdziesz >TUTAJ<

Pozdrawiam
    MOD_JD

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.