czy gra umiera??

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -PŁONER-, 30 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -PŁONER-

-PŁONER- User

pytanie do Adminów.. za rok flashplayer umiera... czy z Nim gra?? bedzie klient gry?? ktos cos wie?? nie wierze w to ze nikt nic nie wie, skoro został rok, a graczy (nie botów) co raz mniej...

2. sokół54

sokół54 User

Teoretycznie programiści siedzą nad klientem do gry od bodajże.... 3 lat? W każdym bądź razie wyszła 2 lata temu wersja "pseudoklienta", może jak byś przeszukał internety to byś ją znalazł nawet. Jednak nie mam dobrych wspomnień co do tego klienta.

Czy coś cię pojawiło nowszego w ciągu ostatnich 12 miesięcy- nie wiem, bo moja aktywność była znikoma w tym czasie.

Oficjalnie programiści "stale i intensywnie pracują nad opracowaniem klienta gry"- mówię w cudzysłowie, bo to oficjalne. A co jest w rzeczywistości to być może nawet nasza polska ekipa nie wie. :D

Pozostaje cierpliwie czekać.
    "Jak będzie to będzie. I na co drążyć temat?" :)

Pozdrawiam
    Marcin.

3. -PŁONER-

-PŁONER- User

tak pytam z ciekawosci... wrocilem niedawno do gry a widze takie powiadomienia.. a z tego co wiem ta gra bez flasha nie istnieje... ale z drugiej strony Dragensang tez byl na przegladarke, potem zrobili klienta i co? gra umarła... :p obstawiam ze tu bedzie podobnie chyba ze jakas "madra glowa" zrobi bota pod klienta :p

4. Cupak

Cupak User

może niech zrobią klienta w jakimś programie co się gry 2D hobbistycznie robi to im będze łatwiej :D

sokół54 i kris0211. lubią to.
  5. -PŁONER-

-PŁONER- User

okaze sie w ciagu pol roku... obstawiam ze ten rok max kolejny bedzie koncem tej gry... cos tak czuje

kris0211., gigamen oraz Cupak lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.