Dlaczego aukcje nie są o pełnej godzinie?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika TruskawkowyPotwór, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tak jak w temacie: Dlaczego aukcje nie są o pełnej godzinie?

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Jest już to zmienione od dawna ;) Dlaczego? Nie wiem :) To było zależne tylko od firmy BP :) Ale szczerze mówiąc jeśli ktoś gra na więcej niż jednym serwerze to jest to swego rodzaju udogodnienie ponieważ może w jednej godzinie licytować na jednej aukcji w ostatniej chwili :p Poza tym to, że nie są o pełnych godzinach to tylko kwestia przyzwyczajenia ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Na serverze Global Europa 1 są o pełnej godzinie ;) Zapraszam na server ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

4. A na PL1 są jakoś 40 minut po pełnej godzinie.

5. sokół54

sokół54 User

Pogoń zegarek o 20 minut- będziesz miał koniec aukcji o pełnej godzinie :D

A tak na serio to wypadałoby zgłosić to do Niemiec. Mnie non stop denerwuje to, bo osobiście przyzwyczaiłem się do pełnej godziny i nie mogę się przyzwyczaić do nowego czasu. Zawsze przegapiam aukcję...

6. Nie wiem w jaki sposób zamierzacie zgłosić coś co nie jest błędem tylko świadomym działaniem, no ale powodzenia:rolleyes::

https://board-pl.darkorbit.com//threads/usprawnianie-gry-usuwanie-bledow.2297/#post-827679

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

=Aspazja= lubi to.
  7. sokół54

sokół54 User

8. Crejzoluś

Crejzoluś User

Według mnie nie jest to błędem, a wręcz przeciwnie. Jest to plus dla graczy, którzy grają na różnych serwerach. Dzięki temu mogą bez obaw licytować w ostatnich sekundach aukcji przebijając poprzednią ofertę. Gdyby każdy serwer miał o tej samej godzinie koniec aukcji, to trzeba byłoby wybierać, a tak nie ma tego problemu. Ja sam osobiście nie mam problemu z tym, że aukcja kończy się w 35 minucie godziny, tak czy siak aukcja trwa tyle samo.

9. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat nieaktywny, więc zamykam :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.