KLan bez nazwy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika renatafrankow13, 12 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam od niedawna dostaliśmy wojnę z takim klanem %clanname% i nie wiemy o tym klanie nic ponieważ nie wyświetla się notka z informacjami na dodatek niby jest tak że ten gracz z tego klanu jest na niebiesko. Proszę o jakąś pomoc

Wiec BP też nie wie o co chodzi ? nawet zero odzweu z Waszej strony ...

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 maja 2019
  2. przy zakladaniu/zmienianiu nazwy lider takiego klanu wprowadza specjalne znaki do tagu jak i nazwy przez co w systemie wystepuje blad wczytywania tych znakow i przez to robis sie niewidzialne klany, nie raz juz zglaszane bylo z mojej strony ze takie klany powstaja i nie raz powtarzane bylo przeze mnie ze skoro wprowadzili taka opcje w nickach ze nie mozna juz zrobic niewidzialnego to czemu nie skopjuja tego i nie wprowadza to do klanow, ale jak zwykle to samo "Dziekujemy za zgloszenie, przyjrzymy sie opisanej sprawie" a podejrzewam ze nawet zadnej informacji nie wyslali o tym do glownej centrali

renatafrankow13 lubi to.
  3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Witam,

po pierwsze nie piszemy postu pod postem. Po drugie nie jesteśmy dostępni cały czas jako ekipa to nie nasza praca i nie zawsze jest czas żeby szybko odpowiedzieć na dane pytanie szczególnie, że w niedziele każdy chce odpocząć.

Teraz co do tematu - jeśli widzisz taki klan zgłaszasz go do pomocy technicznej - kiedy wejdziesz w dany klan bez nazwy w linku znajduje się ID klanu - wystarczy podać nam to ID a resztą już się zajmujemy kiedy jest na to czas.

Pozdrawiam
    BA_Matroz

MOD_TORO lubi to.
  4. Problem w tym że nawet nie można wejść w tag klanu ani go wyszukać jakoś konkretnie, nawet w zakładce "Dyplomacja" jest klan bez nazwy a jak wyżej napisałem w dzienniczku klanu jest tak klanu którego nie ma %clanname%

5. sokół54

sokół54 User

A masz link do profilu pilota gracza, który należy do tego klanu? To już powinno Matrozowi wystarczyć, aby dorwać ten klan.

6. Ankalagon

Ankalagon User

Zauważyłem, że chyba nasz suport już zadziałał w tej sprawie. jednak nadal nie wyświetla się, w już rozpoczętych wojenkach, nazwa takiego klanu.

7. W sumie o tym nie pomyślałem zobaczę jak będę w domu bo powinienem go mieć w dzienniku na którejś stronie. Dzięki za podpowiedź

8. ViperΔ

ViperΔ User

Ciekawe kiedy jest na coś czas ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
    Mi to szybko nieodpowiednią nazwe klanu zmienili :D:rolleyes:

9. Laser_Jet

Laser_Jet User

To boty założyły sobie klan :D

10. wiem ... Ale to nie zmienia faktu ze musza cos z tym zrobic bo nie wiedac nic.