Pomoc techniczna pytanie o odwołanie....

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Zeus_33, 7 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zeus_33

Zeus_33 User

Witam czy mogę prosić kogoż wyższego o udzielenie odpowiedzi w tym temacie ??

Dlaczego nie mogę odwołać się od pushingu który został we mnie wymierzony przez gracza który ma totalnie wywalone w grę i non stop mi przeszkadza....

zabiłem go x razy napisał mi że mnie zgłosi o pushing hahaha.... po jednym dniu BigPoint dał mi bana :/ :/

dlaczego ja jako zwykły gracz muszę tolerować błaznów na mapie może komuś nie zależy na koncie okej rozumiem... ale nie powinno to dotykać graczy którzy grają normalnie i chcą coś osiągnąć w tej grze... miałem tyle poważania wszystkiego chciał wbić nowe rangi starałem się i co Big point zabrał mi tą możliwość w dwa dni .....
    wszystkie nowe misje na mapach BL mogę sobie teraz o takim poważaniu z misji pomażyć...

prosząc o dowody nie otrzymałem kompletnie nic... i w jakim momencie to występuje...

2. Z nimi nie wygrasz . Nawet ja nie mają racji i tak mają . 95% to automatycznie boty odpisują Ci na email .

3. Pepuś

Pepuś User

Bo Gosc zapewne Pompuje kase w różne przelewy i on ma wiecej praw niz ty polityka BP kasa nic innego nawet jesli masz dowody zleja Cie i juz

4. sokół54

sokół54 User

Nie przesadzajmy. Jeżeli jest pushing to obrywają wszystkie konta, które brały w tym udział. Także argumenty typu "płaci to ma lepiej" można wsadzić sobie w ... buty :)

Te konto, które "podobno" się podkładało musiało być więc kradzione- złodziejowi nie zależało więc na nim.

A co ci mają za dowody wysyłać? Przecież do tych dowodów masz dostęp- mówię tu o dzienniczku. Ubiłeś kogoś z 50 razy pod rząd to i banik jest. Niestety, ale kwestia pushingu jest dość problematyczna. Z jednej strony należy z nią walczyć. Jednak z drugiej strony mogą być takie sytuacje, że ktoś się podkłada i obrywa uczciwy gracz.
    Jednak bądźmy szczerzy- wszyscy wiedzą, że jak się kogoś parę razy pod rząd ubije, to później trzeba uważać, żeby go nie ubijać. Nowy gracz może tego nie wiedzieć, ale wtedy kara jest prawie że nieodczuwalna (dla tego nowego gracza).

Wierzę też w Twoją uczciwość. Niemniej jednak pamiętam sytuację: był ktoś bardzo zdziwiony, że się nie może zalogować na konto. Pisał do supportu- okazało się, że ma bana za pushing. Opowiadał, że nic nie pushingował, że jest niewinny. A wiesz co było w jego dzienniczku? W ciągu kilku dni wstecz ubijał wyłącznie 1 osobę, w sumie ponad 100 razy. Ciekawe, co nie? :)

Pozdrawiam,
    Marcin.

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Wszelkie roszczenia odnośnie blokad kierujemy w tym przypadku do pomocy technicznej, każdy pushing jest oceniany indywidualnie.

Temat zamykam,
    BA_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.