UBER PROTEGIT MISJA !

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika iksdede, 9 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iksdede

iksdede User

Czy ktos wie jak skoczyć na tą mapkę próbuje juz od pół roku zrobic tą misję i nie ma szans zeby skoczyc tą skokówką na tą mapkę masakra jest jakiś sposób na to ?

2. Ankalagon

Ankalagon User

Bądź wytrwały i uparty, skacz dalej - Tylko częściej, a nie być może raz czy 10 razy dziennie.:D

3. Wszystko jest możliwe my klanem kiedyś wskoczyliśmy tam 14 razy jednego dnia. Namów jak najwięcej osób do skakania z tobą to wzrośnie ilość skoków.

4. Nathersis

Nathersis User

Nic nie wzrośnie, no poza szansą, że dostanie się tam ktoś z jego klanu, a nie on sam.

Po prostu skacz wiele razy pod rząd, 200, 300 czy ile dasz radę. Jeśli masz czas to możesz i w nocy kiedy graczy jest mniej i najprawdopodobniej nikt nie będzie tam skakał.

5. Przecież im więcej osób korzysta ze skokówki, tym mniejsza szansa dla pojedynczej osoby, że trafi ona na tą mapę :p

6. ja od ponad 4 lat niemoge dostac sie na ta mape a try chcesz w ciagu kilku skokow wskoczyc tam? poswiec ekstremalnie duzo czasu, kredek liczonych w kkk na skokowy z 1 gali

7. mi się udało wskoczyć po kilku miesiącach - ale w sumie próbowałem może z 5-7 w ciągu tego czasu i różnie skakałem po 15-30 skoków na raz

8. sokół54

sokół54 User

Szansa jest ta sama, 1:1000, niezależnie ile osób skacze.
    Wam się wydaje, że jak skacze więcej osób to większa szansa- bzdura. Jest to tylko efekt "ala psychologiczny"- dostajecie info, że się co jakiś czas ktoś dostaje i już myślicie, że są większe szanse. A nie wiem czemu zapominacie o tym, że jak skacze duża ilość graczy to pula skoków jest znacznie większa, więc w końcu komuś się musi poszczęścić.

Jedynie co mogę powiedzieć to: próbować. Skokówka za kredki i do przodu. Kiedyś się uda- może po 100 skokach, a może po 2000 skoków....

Pozdrawiam,
    Marcin

TL_Eviana. lubi to.
  9. Cierpliwości ??Mam to za sobą,nawet szybko poszło_Ok 1k skokóww ciągu tygodnia i cztery udane ??. Wskoczyć to jeszcze nie koniec xd zależy gdzie i w której części mapy ;) .Kolejna sprawa to skupienie po kilkuset skokach też mniejsze XD.Skacz cierpliwie i przygotowany.Moje udane skoki nie trwały więcej niż kilka sekund i bum .Za trzecim razem dopiero zrobiłem misję .Trzeba się pilnować.Pozdrawiam i powiedzonka.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.