Usunięcie danych dotyczących płatności

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Wredna_Bestia, 29 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, chciałbym się dowiedzieć jak można usunąć dane dotyczące płatności, bo na stronie status i wypowiedzenie, zniknęła opcja gdzie można było usunąć samemu te dane???

2. sokół54

sokół54 User

W takiej sprawie radziłbym napisać do pomocy technicznej :)

3. TM_Robson

TM_Robson Guest

jest dalej ta możliwość. Pod moje pakiety masz opcje usunięcia danych płatności.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

4. Osobiście przed chwilą sprawdziłem. Nic nie zniknęło.

5. no to Ja nie wiem u Mnie nie ma, a też było, bo bym nie zakładał nowego wątku, o taką bzdurę, na dowód tego, że u Mnie nie ma tej opcji zamieszczam screena: [​IMG]

6. DODGE-19

DODGE-19 User

Masz status aktywny/wypowiedziany to masz usunięte dane płatności, czyli nie będzie ci przedłużało np. premki.

7. Nie wiem jak to jest w przypadku 'dotpay', ale przy płaceniu kartą kredytową można wybrać czy jej dane mają zostać zapisane czy nie.

To ułatwia korzystanie ze sklepu, bo nie trzeba za każdym razem od nowa wypełniać formularza.

U Ciebie mogło być tak że nie zaznaczyłeś tej opcji i nie zostały zachowane.

Ile razy korzystałeś z 'dotpay' ? To były Twoje pierwsze zakupy ?

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.