Wrota Hades.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Andromeda5, 1 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andromeda5

Andromeda5 User

Witam.
    Przed chwilą zrobiłem dwa Hadesy (wrota Hades). Dlaczego w dzienniku (logach) nie mam ani Uridium, Kredytów za alieny, ani poważania i ani punktów doświadczenia ??? :eek:

Edit: Proszę post usunąć z tej lokalizacji. Prawidłowy wątek już założony w odpowiednim miejscu ?

Ostatnie edytowanie: 1 września 2019
  2. W sumie ciekawe jest to, że mimo tylu lat mniej lub bardziej sumiennego kasowania tematów umieszczanych przez "normalnych" userów w dziale FAQ nikt wciąż nie wpadł, żeby zablokować możliwość zakładania tam tematów przez każdego jak to jest np. w ogłoszeniach :eek:

A co do tematu: nie jestem całkowicie pewien, ale uri i kredki chyba się w dzienniku nie wyświetlają?
    A poza tym wiesz, że dostałeś tą urkę/pd itp. i tylko się nie pojawiło info w dzienniku czy nie pamiętałeś ile miałeś wcześniej i nie wiesz?

3. sokół54

sokół54 User

Z poziomu forum nikt Ci nie pomoże. Należy wysłać stosowne zgłoszenie do supportu (pomocy technicznej)- tam będą mieli dostęp do Twojego konta i będą mogli zweryfikować problem.

Pozdrawiam,
    Marcin

-UKF- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.